reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
dzien dobry kobietki
)
moje dziecko przestawilo sie na sezon letni i wstaje o 6..... koszmar!!
moje dziecko przestawilo sie na sezon letni i wstaje o 6..... koszmar!!
Marta1981
Rodzyneczka
Jula usypiam a potem sama zalegnę

ollka22
MAMUSIA OLIWKI
ja dopiero skonczylam nadrabiac zaleglosci z wczoraj szego popoludniaNo tak. Jak ja jestem to juz nikt sie nie odzywa :-/...![]()

Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Cara, to nie tak. Luzik. Zastanawiam się jak się zakończył Twój wczorajszy dzień. Bo w ciągu dnia było dobrze.Rozmawiałas poważnie z nim??
Cara, to nie tak. Luzik. Zastanawiam się jak się zakończył Twój wczorajszy dzień. Bo w ciągu dnia było dobrze.Rozmawiałas poważnie z nim??
Chodzi mi o to ze jak moge popisac to wszystkich gdzies wcina

A gadalismy... My chyba bez siebie zyc nie mozemy :-) Ogolnie dzien na plus :-)...
Nie liczac tego ze wrobilam mame w siedzenie z mlodym przez 3 h

potworek.pl
Potworkowa Mama :)
A nic wielkiego bym nie zrobiła. Najpierw troszkę bym nimNie jesteś sama.U mnie pobudka zawsze punkt 5!!!!
Już mam dość.
O dziewczyny co byście zrobiły jakby Wasz mąż nazwał Was "Zdzirą"??? Jestem ciekawa.![]()

Wytrzymasz, nie zdążysz się obejrzeć, a minie te 6 tygodniTęskniłyście za mną kochane???
Nie było mnie pare dni ale musiałam z M pobyć trochę:-)
Ja dziś byłam odstawić męża na lotnisko:-( Juz poleciał, pisał że w Danii juz jest, tam mają przesiadkę do NorwegiiJak ja to wytrzymam....
Cały czas myśłałam że coś się wydarzy, że odwołają albo ze nie poleci, a tu się okazało że jednak poleciał.... aż mi się beczeć chce... 6 tygodni to kupa czesu, a dzieciaki jakieś takie marudne są, Michał to chyba czół że tata jedzie bo cały czas na nim wisiał i tulił się do niegoNawet się nie pożegnał z synem bo spał. Ciekawe jaka będzie reakcja Michała na Krzyśka jak wróci, w końcu 6 tygodni to trochę jest....
Nie nadraobiam bo nie jestem w stanie kochane, wybaczcie:-)
Ja chora jestem angina się przypałętała, Michałowi przeszła choroba także spoko, lekarz był u nas i Wojtka zbadał tez zdrowy:-) Tylko mnie coś polamało... Chyba z rozpaczy i tęskonoty za mężem....
Miłego dnia życzę kochane i trzymajcie za mnie kciuki bo chyba oszaleję...

Cara, nie uciekaj, spróbuj może wiecej nas czytać i więcej do nas pisaćKobiety ja za wami nie nadzram!!
Chyba sie wycofam z tego forum boo wkrecenie sie w tak zwarta grupe jest wprost niemozliwe :-(

Ja niespecjalnie się wyspałam, no ale lajf is brutal

A teraz szybciorem biorę się za odkurzanie najbardziej zasyfionego mieszkania na tym globie.
I powiem Wam, że nie ma sprawiedliwości na tym świecie - sprzątanie zajmuje tyyyyle czasu, godziny czasami, a Olince nasyfienie zajmuje kilkanaście minut

Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Ale chodzi mi o to jak bedzie wyglądać wasze życie?? CZy on wróci do Ciebie skoro nie możecie bez siebie żyć, czy będzie wpadał od czasu do czasu z prezentem dla Adasia i cukierkiem dla Ciebie?? Bo na dłuższą metę to jakoś nie bardzo.
Ale chodzi mi o to jak bedzie wyglądać wasze życie?? CZy on wróci do Ciebie skoro nie możecie bez siebie żyć, czy będzie wpadał od czasu do czasu z prezentem dla Adasia i cukierkiem dla Ciebie?? Bo na dłuższą metę to jakoś nie bardzo.
Namawia mnie zebym z malym od poniedzialku pomieszkala u niego...
Ale nie wiem czy sie zgodzic... Jak myslicie?
reklama
Nie jesteś sama.U mnie pobudka zawsze punkt 5!!!!
Już mam dość.
O dziewczyny co byście zrobiły jakby Wasz mąż nazwał Was "Zdzirą"??? Jestem ciekawa.![]()
U mnie byl by plaskacz i to kilka...
M pare razy dostal w pysk i wiecej nie sapnal... Walnelam go tak mocno, ze przez 3 dni mial na obu policzkach odciski moich lap...
Podziel się: