reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kasia Irlandka - czasami zastanawiam się po co oni tyle ubrań kupują sobie. Kupują wszystko a potem nie maja gdzie tego upchnąć. Zauwarzyłam że kupują ciuchy i wcale ich nie przymierzają w sklepie :szok:.

reklama
No ja doprowadziła kuchnię do stanu używalności
kciuczki.gif
Zupka się gotuje. A tak swoją drogą to muszę chyba zmywrkę zwolnic. Znów tyle garów nazbierała
thsmack.gif

Agatka - duż czarna for u
Klasyczne_zdjecie_kawy,_kawa_na_zdjeciach_fotki_kawowe_1418.jpg

Dzekuję :tak:
A ja ostatnio 800zł,na 4 osoby.:-(

Marta ukłony do samych kostek podziwiam...... kiedyś też żyliśmy za taką kwote w trójke i było ciężko oj ciężko ale daliśmy rade teraz jets ciut lepiej i mam nadzieje ze u ciebie tez bedzi elepiej
O właśnie Bodzinka powiedz mi, czy Ty miałaś wypalaną nadżerkę, czy mroziłaś? Bo mnie teraz to czeka...... jeszcze czekam na wynik cytologii i mam mieć to dziadostwo wypalane. Pytam, bo różne głosy słyszę na ten temat :baffled:

A ja miałam nadżerke wypalaną i nic mi po tym nie było i nie jest

Moje maleństwo spi, obiadek mam naszykowany, stary po praycy tylko wpadnie zjeść i pojedzie dalej i do wiedczora znowu samam bede echhhh........jak ja sie ciesze ze mam neta i moge z wami siedziec, to nieprawdopodobne ze takie pogaduszki tak mogą działać leczniczo

Mi nic z nadzerka robic nie chca! Wiecznie slysze ze SKORO CHCE MIEC JESZCZE DZIECI TO SIE MUSZE MECZYC :-/...

Już jestem, ale nie wiem jak długo.
Grześ spał, ja zrobiłam sobie kawkę, ale zanim Was doczytałam, to kawka się skończyła, Grześ się obudził. Teraz próbuje go pokarmić, ale cos nie chce jeść.:baffled: Może ta Bobovita mu nie smakuje?:confused: Albo zraził się do tych kawałków, bo strasznie wielkie.:dry: Nie wiem, spróbuje za chwilę znowu mu dac, a jak nie, to najwyżej później cycem doje.

Cara,tu nie chodzi o pieniądze.Wszyscy "znajomi" zazdrościli mi,że mam TYLE kasy,bo renta po rodzicach i na kształaceine się z opieki dla osób będących w rodzinie zastępczej(1200zł/m-c).I co z tego że w forsie opływałam, wolałabym chleb z wodą jeść żeby tylko rodzice przy mnie byli:tak:.A w tej chwili Julek ostatniego pampersa ma na sobie,chusteczki wczoraj wyszły,w kuchni w szafkach pusto,przedszkole niezapłacone,debet na moim koncie,stary piechotą do pracy poszedł,bo paliwa szkoda,w niedzielę na studia i na bilet trzeba,do 10-go rata za studia i jakoś nie załamuje się.Nawet papier toaletowy się skończył.
Dzielna z Ciebie kobitka.:tak: A 800 zł?:szok: My to mamy 1500 samych opłat (w tym połowa to kredyt mieszkaniowy).:baffled:

Ja się też mus do gina umówić...Cytologie zrobić bo pół roku mineło..Cholibka boje się jak cholera:-:)-(
No, mnie też by się przydało.:baffled: ale jakoś chęci brak.:nerd:

U mnie wczoraj był,bo saldo nosił(i kawki na powypijał;-)) i niby 20zł na minusie jestem(że dopłacić )robili rozliczenie 21 lutego a ja 15-go opłaciłam czynsz i wodę,bo za dużo zużyliśmy:dry:.A te 20zł to za wodę:tak::-D.
A nam się udało, i mamy nadpłatę 120 zł.:tak: Przyda się, bo miesiąc kipeściutki.

Dziewczyny??? Czy macie w szafkach poukładane ubrania kolorystycznie? Np. tylko białe obok siebie na wieszakach, potem np. tylko zielone na wieszakach i tp itd.?

Dlaczego pytam? A dlatego że ostatnio oglądałam taki program angielski i była super pani domu i ona właśnie miała tak poukadane w szafkach. Niepowiem ładnie to wyglądało ale u mnie to jest nierealne nie dałabym rady takiego porządku utrzymać.
Ale może któraś z Was tak ma poukładane?
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D i tyle na ten temat.;-)

coś jeszcze miałam komus pisać?:confused:nie pamiętam:sorry2:

oj jakos szalone kobiety i inne LACHONY ;-) nie udalo mi sie wciagnac do Was. Chociaz czasem Was poczytuje. Niekotre wiedza co u nas...ospa....brrrr

A ja mam pytanie z calkiem innej...raczej lachonowej beczki ;-) Chcialybyscie kiedys skorzystac z rady stylisty...tzn jak dobrac ubranie do figury? To naprawde fajna sprawa. Bynajmniej nie uwazam ze jestescie zle ubrane:-p:-p:-p

megusek ja cie w ogóle nie kojarze:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: musiałaś być u nas bardzo krótko albo wtedy kiedy ja nie miałm czasu na czytanie:dry:

Co do stylisty...... ja bardzo bym chciałam znlaeźć kogoś takiego ale nie tylko od ubioru. Chętnie poddalabym sie komus odnosinie fryzury makijazu i taki etam....;-) choc przyznam sie ze mialbym stracha usiasc na fotelu fryzjerskim i powiedziec rob co chcesz.....:baffled:

oj jakos szalone kobiety i inne LACHONY ;-) nie udalo mi sie wciagnac do Was. Chociaz czasem Was poczytuje. Niekotre wiedza co u nas...ospa....brrrr

A ja mam pytanie z calkiem innej...raczej lachonowej beczki ;-) Chcialybyscie kiedys skorzystac z rady stylisty...tzn jak dobrac ubranie do figury? To naprawde fajna sprawa. Bynajmniej nie uwazam ze jestescie zle ubrane:-p:-p:-p

chiala bym :-) chciala :-)

Megusek widze ze ty zapalona ksiazkomaniaczka tak jak ja... :-)

Kasia Irlandka - czasami zastanawiam się po co oni tyle ubrań kupują sobie. Kupują wszystko a potem nie maja gdzie tego upchnąć. Zauwarzyłam że kupują ciuchy i wcale ich nie przymierzają w sklepie :szok:.
Yyyyy:baffled: więc ja:zawstydzona/y: też raczej nie przymierzam. Z tej prostej przyczyny że nie lubię. Ale za to przymierzam se w domku i jak coś jest nie pasowne to ide do sklepu i oddaje. Oczywiście nie za każdym razem;-)Najbardziej mi się tu podoba to że nie ma w każdym sklepie tabliczki "Reklamacji nie uwzględnia się", nikt nie robi problemu, nawet sie nie pytają dlaczego oddaje. Zwrot kasy, ewentualnie voucher na ta kwotę i koniec.:-p

reklama
siemanoooo
jak tam jampreza,,,napily sie,kacyk jest??????????????

Ja juz mam dawno weekend,,superr
ale super tez pogoda jest,,,,fajnie,moze wiosna juz ebdzieee

jamsina ja nie układam kolorystycznie,,tylko raczej tam gdzie wolne miejsce to wkładam,,chociaz jak ukladam w szafkach to bluzki na bluzkach spodnie na spodniach,,ale po dwoch dniach juz tak nie jest:dry::baffled:
cara mi tez tak lekarz powiedzial,ze skoro chce misc jeszcze dzieci,to moze sie sama wciagnie cyz jakos tak,,,
megusek brr ospa,nie zazdroszcze,,ale zdrowka szybkiego zycze...

Do góry