jasmina111
Fan(ka)
Kasia Irlandka - czasami zastanawiam się po co oni tyle ubrań kupują sobie. Kupują wszystko a potem nie maja gdzie tego upchnąć. Zauwarzyłam że kupują ciuchy i wcale ich nie przymierzają w sklepie
.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agatka - duż czarna for u![]()
A ja ostatnio 800zł,na 4 osoby.:-(
O właśnie Bodzinka powiedz mi, czy Ty miałaś wypalaną nadżerkę, czy mroziłaś? Bo mnie teraz to czeka...... jeszcze czekam na wynik cytologii i mam mieć to dziadostwo wypalane. Pytam, bo różne głosy słyszę na ten temat![]()
Mi nic z nadzerka robic nie chca! Wiecznie slysze ze SKORO CHCE MIEC JESZCZE DZIECI TO SIE MUSZE MECZYC :-/...
Dzielna z Ciebie kobitka.Cara,tu nie chodzi o pieniądze.Wszyscy "znajomi" zazdrościli mi,że mam TYLE kasy,bo renta po rodzicach i na kształaceine się z opieki dla osób będących w rodzinie zastępczej(1200zł/m-c).I co z tego że w forsie opływałam, wolałabym chleb z wodą jeść żeby tylko rodzice przy mnie byli.A w tej chwili Julek ostatniego pampersa ma na sobie,chusteczki wczoraj wyszły,w kuchni w szafkach pusto,przedszkole niezapłacone,debet na moim koncie,stary piechotą do pracy poszedł,bo paliwa szkoda,w niedzielę na studia i na bilet trzeba,do 10-go rata za studia i jakoś nie załamuje się.Nawet papier toaletowy się skończył.
No, mnie też by się przydało.Ja się też mus do gina umówić...Cytologie zrobić bo pół roku mineło..Cholibka boje się jak cholera:--(
A nam się udało, i mamy nadpłatę 120 zł.U mnie wczoraj był,bo saldo nosił(i kawki na powypijał;-)) i niby 20zł na minusie jestem(że dopłacić )robili rozliczenie 21 lutego a ja 15-go opłaciłam czynsz i wodę,bo za dużo zużyliśmy.A te 20zł to za wodę
.
Dziewczyny??? Czy macie w szafkach poukładane ubrania kolorystycznie? Np. tylko białe obok siebie na wieszakach, potem np. tylko zielone na wieszakach i tp itd.?
Dlaczego pytam? A dlatego że ostatnio oglądałam taki program angielski i była super pani domu i ona właśnie miała tak poukadane w szafkach. Niepowiem ładnie to wyglądało ale u mnie to jest nierealne nie dałabym rady takiego porządku utrzymać.
Ale może któraś z Was tak ma poukładane?
oj jakos szalone kobiety i inne LACHONY ;-) nie udalo mi sie wciagnac do Was. Chociaz czasem Was poczytuje. Niekotre wiedza co u nas...ospa....brrrr
A ja mam pytanie z calkiem innej...raczej lachonowej beczki ;-) Chcialybyscie kiedys skorzystac z rady stylisty...tzn jak dobrac ubranie do figury? To naprawde fajna sprawa. Bynajmniej nie uwazam ze jestescie zle ubrane![]()
YyyyyKasia Irlandka - czasami zastanawiam się po co oni tyle ubrań kupują sobie. Kupują wszystko a potem nie maja gdzie tego upchnąć. Zauwarzyłam że kupują ciuchy i wcale ich nie przymierzają w sklepie.