reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześć kobietki:-).

Ja jak zwykle daleko w tyle:sorry2:. Jak wy to robicie,że macie czas na wszystko:confused: Ja znajduję w ciągu dnia tylko krótkie chwile na zajrzenie do was, ale to zdecydowanie za mało:no:
Inna ale zestaw z samego rana ;-):laugh2::-pja kawkę wzięlam:tak:
Cara ja nie będę ci doradzała,ale z tego co piszesz( nie obraź się) wasz związek jest trochę nienormalny i ja bym się chyba nie zdecydowała na bycie z takim człowiekiem właśnie dla dobra i spokoju swojego a przede wszystkim dziecka. Życzę ci abyś podjęla dobrą decyzję:tak:

Sewa kochana no głowa do góry juz niedługo będizecie razem:tak:. Tulę mocno:-)

Hmm więcej nie pamiętam:zawstydzona/y::sorry2:

No i właśnie wstał Kuba i tyle z mojego pisania:baffled:

reklama
Wiesz mi by sie przydalo troche motywacji. Jak byla w szpitalu to mialam caly dom na glowie. Nikt z glodu nie umarl, porzadek byl zawsze utrzymany, poprane, pogotowane co nie co...

Ale ona odrazu ze mi sie nic nie udaje :-/... kochana mamusia ;-/...

I moja i jego matka sie wiecznie wtracaly :-/...
Nawet slub nam planowaly jak w ciaze zaszlam... ZA NASZYMI PLECAMI!!!
Skoro nie masz wątpliwości że sobie poradzisz to czemu się zastanawiasz?? Samo gotowanie i pranie to nie wszystko, bo trzeba jeszcze miec co włożyć do garnka, i za co rachunki popłacić tez. M bedzie sam pracował na wasze utrzymanie??Bo na tym tle mogą również pojawić się konflikty.
A wasze mamy może tylko chciały żeby Adaś wychowywał się w rodzinie a nie w konkubinacie.

Wiem ze wszystkie macie racje. Ale tak ciezko byc w tej kwestii konsekwentna!! Wrrrrrrrrrrr...
trza sie wziasc za siebie :-)
Niech ta wiona przyjdzie bo wtedy czlowiek bardziej zmotywowany do zmian jest :-)

Skoro nie masz wątpliwości że sobie poradzisz to czemu się zastanawiasz?? Samo gotowanie i pranie to nie wszystko, bo trzeba jeszcze miec co włożyć do garnka, i za co rachunki popłacić tez. M bedzie sam pracował na wasze utrzymanie??Bo na tym tle mogą również pojawić się konflikty.
A wasze mamy może tylko chciały żeby Adaś wychowywał się w rodzinie a nie w konkubinacie.

No mieszkanie jest jego matki sluzbowe. Czynszu ptaktycznie nie ma, jedno co to rachunki :-)...
A m jako windykator terenowy przy dobrych chodach ma ponad 2,5 tys miesiecznie :-)

Ja nieraz zaluje ze mama pracuje, bo sama bym chciala sie gdzies wyrwac do pracy a nie jak ta dupa siedziec...
Ale nie mam mlodego z kim zostawic, a zlobek odpada z zalecen lekarskich... Bleh

Po za tym wiecie kto do mnie dzwonil wczoraj? Jego matka :-/... Ponoc jeczy jej w kolko ze teskni za nami. To ta go opierdoliła ze ma wreszcie dorosnac i zaczac zachowywac sie jak facet... Moze stad ta zmiana?

Ja za to zadzwonilam do jego siory, bo ma mi pomoc zalatwic kartoteke malego z poznania. ta potwierdzila wersje matki, bo byla przy tej rozmowie...
Hmmm... jego rodzina mnie lubi?

Cara,tu nie chodzi o pieniądze.Wszyscy "znajomi" zazdrościli mi,że mam TYLE kasy,bo renta po rodzicach i na kształaceine się z opieki dla osób będących w rodzinie zastępczej(1200zł/m-c).I co z tego że w forsie opływałam, wolałabym chleb z wodą jeść żeby tylko rodzice przy mnie byli:tak:.A w tej chwili Julek ostatniego pampersa ma na sobie,chusteczki wczoraj wyszły,w kuchni w szafkach pusto,przedszkole niezapłacone,debet na moim koncie,stary piechotą do pracy poszedł,bo paliwa szkoda,w niedzielę na studia i na bilet trzeba,do 10-go rata za studia i jakoś nie załamuje się.Nawet papier toaletowy się skończył.

Lachoooooooooooooooonnnnnnnnnnnnnnnyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy 25 stron!!!!!!:no::no::no::rofl2::rofl2::rofl2: ale dotarłam.......:sorry2:

Moje dziecko przestawia mi si e na wczesne wstawanie, dzisja obudzil sie o 6:crazy: i siłą rzeczy jestm niedospana, ale co tam poprosze którąś żeby mi kawke postawila taka porzadna ot postawi mnie na nogi;-)

Agatka - duż czarna for u
Klasyczne_zdjecie_kawy,_kawa_na_zdjeciach_fotki_kawowe_1418.jpg

Cara,tu nie chodzi o pieniądze.Wszyscy "znajomi" zazdrościli mi,że mam TYLE kasy,bo renta po rodzicach i na kształaceine się z opieki dla osób będących w rodzinie zastępczej(1200zł/m-c).I co z tego że w forsie opływałam, wolałabym chleb z wodą jeść żeby tylko rodzice przy mnie byli:tak:.A w tej chwili Julek ostatniego pampersa ma na sobie,chusteczki wczoraj wyszły,w kuchni w szafkach pusto,przedszkole niezapłacone,debet na moim koncie,stary piechotą do pracy poszedł,bo paliwa szkoda,w niedzielę na studia i na bilet trzeba,do 10-go rata za studia i jakoś nie załamuje się.
Martuś, Ty dzielna kobieta jesteś. Cieszę się że mogłam Cię poznać. Naprawdę:tak::tak::tak::happy:

reklama
Cara,tu nie chodzi o pieniądze.Wszyscy "znajomi" zazdrościli mi,że mam TYLE kasy,bo renta po rodzicach i na kształaceine się z opieki dla osób będących w rodzinie zastępczej(1200zł/m-c).I co z tego że w forsie opływałam, wolałabym chleb z wodą jeść żeby tylko rodzice przy mnie byli:tak:.A w tej chwili Julek ostatniego pampersa ma na sobie,chusteczki wczoraj wyszły,w kuchni w szafkach pusto,przedszkole niezapłacone,debet na moim koncie,stary piechotą do pracy poszedł,bo paliwa szkoda,w niedzielę na studia i na bilet trzeba,do 10-go rata za studia i jakoś nie załamuje się.Nawet papier toaletowy się skończył.

Ciezko wiem...

Teraz teznie jest latwo... Moi rodzice maja lacznie tyle co michal sam na siebie :-/...

Ponoc pieniadze szczescia nie daja... Uwazam ze to prawda. Nieraz lepiej klepac biede, ale miec wkolo siebie osoby wierne i kochane :-)

Do góry