iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Cześć kobietki:-).

Ja jak zwykle daleko w tyle . Jak wy to robicie,że macie czas na wszystko
. Jak wy to robicie,że macie czas na wszystko Ja znajduję w ciągu dnia tylko krótkie chwile na zajrzenie do was, ale to zdecydowanie za mało
 Ja znajduję w ciągu dnia tylko krótkie chwile na zajrzenie do was, ale to zdecydowanie za mało
Inna ale zestaw z samego rana ;-)
 ja kawkę wzięlam
ja kawkę wzięlam
Cara ja nie będę ci doradzała,ale z tego co piszesz( nie obraź się) wasz związek jest trochę nienormalny i ja bym się chyba nie zdecydowała na bycie z takim człowiekiem właśnie dla dobra i spokoju swojego a przede wszystkim dziecka. Życzę ci abyś podjęla dobrą decyzję

Sewa kochana no głowa do góry juz niedługo będizecie razem . Tulę mocno:-)
. Tulę mocno:-)

Hmm więcej nie pamiętam

No i właśnie wstał Kuba i tyle z mojego pisania

Ja jak zwykle daleko w tyle
 . Jak wy to robicie,że macie czas na wszystko
. Jak wy to robicie,że macie czas na wszystko Ja znajduję w ciągu dnia tylko krótkie chwile na zajrzenie do was, ale to zdecydowanie za mało
 Ja znajduję w ciągu dnia tylko krótkie chwile na zajrzenie do was, ale to zdecydowanie za mało
Inna ale zestaw z samego rana ;-)

ja kawkę wzięlam
ja kawkę wzięlam
Cara ja nie będę ci doradzała,ale z tego co piszesz( nie obraź się) wasz związek jest trochę nienormalny i ja bym się chyba nie zdecydowała na bycie z takim człowiekiem właśnie dla dobra i spokoju swojego a przede wszystkim dziecka. Życzę ci abyś podjęla dobrą decyzję

Sewa kochana no głowa do góry juz niedługo będizecie razem
 . Tulę mocno:-)
. Tulę mocno:-)Hmm więcej nie pamiętam

No i właśnie wstał Kuba i tyle z mojego pisania

i siłą rzeczy jestm niedospana, ale co tam poprosze którąś żeby mi kawke postawila taka porzadna ot postawi mnie na nogi;-)
 i siłą rzeczy jestm niedospana, ale co tam poprosze którąś żeby mi kawke postawila taka porzadna ot postawi mnie na nogi;-)