reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześć Dziołchaski
Jak tam nocka minęła? Noooo u mnie nie za bardzo. Dawid dawał czadu. Zastanawiam się dlaczego on się z krzykiem budzi i ciągle się wierci i stęka niezadowolony... Może to ząbki ale nic nie widać, nie ma spuchniętych dziąsełek....
Marta 1981 - podziwiam Cię, przy niskich dochodach naprawdę trzeba umieć się zorganizować i nauczyć gospodarności. Mam nadzieję że karta się wam obruci i wyjdziecie na prostą.

reklama
Ciezko wiem...

Teraz teznie jest latwo... Moi rodzice maja lacznie tyle co michal sam na siebie :-/...

Ponoc pieniadze szczescia nie daja... Uwazam ze to prawda. Nieraz lepiej klepac biede, ale miec wkolo siebie osoby wierne i kochane :-)
U mnie było tak, że pracowała tylko mama, jako nauczycielka nie zarabiała kokosów i utrzymywała 5-osobową rodzinę. Bywało ciężko, ale dzięki temu mam ogromny szacunek do : nauczycieli ;-) i pieniędzy.

:tak:Doczytałam 27 stron.Teraz będzie MEGAPOST:-D

Bodzi padł net:dry:
No to nie mogłaś się poświęcić, schylić i go podnieść :laugh2::rofl2:

Bodzia ekran mi przysłonił Twój post:tak::-D:-D u nas jest czsaem tak że w ogóle w miesiącu kasy nie ma nawet grosza jak mężowi klient nie zapłaci:-(ale jakoś żyjemy i nie narzekamy.Ostatnio mieliśmy dwa miesiące posuchy i szczepienie małego i święta. co zrobić takie życie- ale przecież wieszac sie nie bede:eek::dry::dry:
No i prawidłowe podejście do życia.

Dobra, idę się kąpać

O właśnie Bodzinka powiedz mi, czy Ty miałaś wypalaną nadżerkę, czy mroziłaś? Bo mnie teraz to czeka...... jeszcze czekam na wynik cytologii i mam mieć to dziadostwo wypalane. Pytam, bo różne głosy słyszę na ten temat :baffled:

jasminka,miałaś mi coś podesłać:dry::tak:.Dobrze,że zamrażalnik pełny i jakieś jajko czy mąka od teściów skapnie:tak:.
Znam osoby,które becikowym to rachunki za komórki płaciły:tak::szok:.Naszym chłopakom to na studia odkładamy w funduszu.A z opieki to tylko dodatek do mieszkania,bo na paczki trafić nie mogę:no::wściekła/y:.

O właśnie Bodzinka powiedz mi, czy Ty miałaś wypalaną nadżerkę, czy mroziłaś? Bo mnie teraz to czeka...... jeszcze czekam na wynik cytologii i mam mieć to dziadostwo wypalane. Pytam, bo różne głosy słyszę na ten temat :baffled:
Wypalaną.Ufałam lekarzowi, który mi to robił i jak poradził tak zrobiłam.Uff miałam na papierku,że cyo mam zrobic po 3 miechach ale same wiecie....Zresztą miałam zły wynik po nadżerce i przez stan zaplny więc może.....A lekrz mi powiedział,że do pół roku,żebym zrobiła...Cholera jasna ten mój zmysł czarnowidztwa:-(

reklama
no ja własnie na cytologię idę i po cerazetkę bo już mi się kończy. Bodzia to się nie ma co bac tylko badanie robić:tak::tak:Lepiej zapobiegac niż leczyc:-)

Ha, ha, ha...Pos otatniej sytologii będe maiłą już zawsze pietra...
Zresztą ja mam taki chrakter,że się boje panicznie,że spotka nas cos złego...Karolka, mnie albo meża....Aż mi sie w środku cos robi jak ide na jakiekolwiek badania...No i wiem,że wczesne wykreycie wydłuża życie ale....

Do góry