A ja ostatnio 800zł,na 4 osoby.:-(
Glowa do gory bedzie lepiej z czasem eh :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja ostatnio 800zł,na 4 osoby.:-(
U mnie wczoraj był,bo saldo nosił(i kawki na powypijał;-)) i niby 20zł na minusie jestem(że dopłacić )robili rozliczenie 21 lutego a ja 15-go opłaciłam czynsz i wodę,bo za dużo zużyliśmyInna miłego pluskania
Martuś, mój też zawsze kopie w klawiaturęAle mi dzisiaj administracja od rana cisnienie podniosła
![]()
Ja wolałam nie czytać;-)Jak się naczytałam o cytologii i o interpretacji wynków to przez tydzień płakałam.Póki kolposkopii nie zrobili, gdzie wyszła nadżerka i stan zapalny i tyle.Bodzinka mój gin też mi poleca wypalnkę, a że też mam do niego zaufanie ( bo na prawdę fajny z niego człowiek) to pewnie na to się zdecyduję. Pytam, bo oczytałam się ostatnio strasznie dużo na ten temat, i wypalanka ma coraz mniej zwolenników![]()
bodzia mnie mówili po wypadku ze NA PEWNO dzieci mieć nie będę, potem na poczatku ciązy zapalenie pęcherza internista mi powiedział (bo gin mój wyjechał akurat), że płód uszkodzony i z wadami rozwojowymi się urodziHa, ha, ha...Pos otatniej sytologii będe maiłą już zawsze pietra...
Zresztą ja mam taki chrakter,że się boje panicznie,że spotka nas cos złego...Karolka, mnie albo meża....Aż mi sie w środku cos robi jak ide na jakiekolwiek badania...No i wiem,że wczesne wykreycie wydłuża życie ale....
u nas lepsze jaja. przyszło roczne rozliczenie za cały blok i wyszło ze ktoś kradnie wode no to podzielili ta ukradziona sumke na wszystkich według zuzycia i mam zapłacić 400 zł za to ze jakiś hoooojek magnes na wodomierz sobie załozył a ja uczciwie płacę i jeszcze mam za niego dokładaćU mnie wczoraj był,bo saldo nosił(i kawki na powypijał;-)) i niby 20zł na minusie jestem(że dopłacić )robili rozliczenie 21 lutego a ja 15-go opłaciłam czynsz i wodę,bo za dużo zużyliśmy.A te 20zł to za wodę
.
bodzia mnie mówili po wypadku ze NA PEWNO dzieci mieć nie będę, potem na poczatku ciązy zapalenie pęcherza internista mi powiedział (bo gin mój wyjechał akurat), że płód uszkodzony i z wadami rozwojowymi się urodzii jakoś już przestałam czarno patrzec na wizyty u lekarzy. Dobrze, ze gina mam fajskiego :-):-)
Ja miałam nadżerke wymrożoną. mój gin powiedział że wypalanie to głębokie średniowiecze.O właśnie Bodzinka powiedz mi, czy Ty miałaś wypalaną nadżerkę, czy mroziłaś? Bo mnie teraz to czeka...... jeszcze czekam na wynik cytologii i mam mieć to dziadostwo wypalane. Pytam, bo różne głosy słyszę na ten temat![]()