reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Bodzinka mój gin też mi poleca wypalnkę, a że też mam do niego zaufanie ( bo na prawdę fajny z niego człowiek) to pewnie na to się zdecyduję. Pytam, bo oczytałam się ostatnio strasznie dużo na ten temat, i wypalanka ma coraz mniej zwolenników :baffled:

Inna miłego pluskania:tak::-D
Martuś, mój też zawsze kopie w klawiaturę:dry::dry:Ale mi dzisiaj administracja od rana cisnienie podniosła:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:
U mnie wczoraj był,bo saldo nosił(i kawki na powypijał;-)) i niby 20zł na minusie jestem(że dopłacić )robili rozliczenie 21 lutego a ja 15-go opłaciłam czynsz i wodę,bo za dużo zużyliśmy:dry:.A te 20zł to za wodę:tak::-D.

Bodzinka mój gin też mi poleca wypalnkę, a że też mam do niego zaufanie ( bo na prawdę fajny z niego człowiek) to pewnie na to się zdecyduję. Pytam, bo oczytałam się ostatnio strasznie dużo na ten temat, i wypalanka ma coraz mniej zwolenników :baffled:
Ja wolałam nie czytać;-)Jak się naczytałam o cytologii i o interpretacji wynków to przez tydzień płakałam.Póki kolposkopii nie zrobili, gdzie wyszła nadżerka i stan zapalny i tyle.

Ha, ha, ha...Pos otatniej sytologii będe maiłą już zawsze pietra...
Zresztą ja mam taki chrakter,że się boje panicznie,że spotka nas cos złego...Karolka, mnie albo meża....Aż mi sie w środku cos robi jak ide na jakiekolwiek badania...No i wiem,że wczesne wykreycie wydłuża życie ale....
bodzia mnie mówili po wypadku ze NA PEWNO dzieci mieć nie będę, potem na poczatku ciązy zapalenie pęcherza internista mi powiedział (bo gin mój wyjechał akurat), że płód uszkodzony i z wadami rozwojowymi się urodzi :dry::dry:i jakoś już przestałam czarno patrzec na wizyty u lekarzy. Dobrze, ze gina mam fajskiego :-):-)

U mnie wczoraj był,bo saldo nosił(i kawki na powypijał;-)) i niby 20zł na minusie jestem(że dopłacić )robili rozliczenie 21 lutego a ja 15-go opłaciłam czynsz i wodę,bo za dużo zużyliśmy:dry:.A te 20zł to za wodę:tak::-D.
u nas lepsze jaja. przyszło roczne rozliczenie za cały blok i wyszło ze ktoś kradnie wode no to podzielili ta ukradziona sumke na wszystkich według zuzycia i mam zapłacić 400 zł za to ze jakiś hoooojek magnes na wodomierz sobie załozył a ja uczciwie płacę i jeszcze mam za niego dokładać:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

bodzia mnie mówili po wypadku ze NA PEWNO dzieci mieć nie będę, potem na poczatku ciązy zapalenie pęcherza internista mi powiedział (bo gin mój wyjechał akurat), że płód uszkodzony i z wadami rozwojowymi się urodzi :dry::dry:i jakoś już przestałam czarno patrzec na wizyty u lekarzy. Dobrze, ze gina mam fajskiego :-):-)

Ja akurat nie daruje kilku rzeczy mojej lekarce! Gdybym byla wyslana na wlasciwe baania maly mogl uniknac choroby... :-/...
Do tego po porodzie uslyszalam, ze nie da mi skierowania na cytomegalie bo po co mi. Tym sie bede martwic przy nastepnej ciazy :-/...

TYLKO ZE NASTEPNA CIAZA BEZ LECZENIA TO PORONIENIE< SMIERC DZIECKA I MOJA, ALBO URODZENIE NIEPELNOSPRAWNEGO MALUCHA!!

Pojechalam i wydalam 160 zl na badania :-/... i przynajmniej wiem ze nastepnej ciazy musze unikac jak ognia

Do ego z cholerna nadzerka mi nic nie chce zrobic!!

Bodzia Ty nie czekaj tylko leć cytologię rób :tak::tak::tak::tak:

Ja zmykam, bo wartałoby w taki piękny słoneczny dzionek wywietrzyć smyka.... i siebie też przy okazji :tak:

Do potem!

reklama
O właśnie Bodzinka powiedz mi, czy Ty miałaś wypalaną nadżerkę, czy mroziłaś? Bo mnie teraz to czeka...... jeszcze czekam na wynik cytologii i mam mieć to dziadostwo wypalane. Pytam, bo różne głosy słyszę na ten temat :baffled:
Ja miałam nadżerke wymrożoną. mój gin powiedział że wypalanie to głębokie średniowiecze.:baffled:

Do góry