reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

Tak nadal sie starsznie oszczedzam nic praktycznie nie robie tylko leze ale wiesz
wyjsc czasem trzeba z domu bo ja juz warjuje tak nie widzac swiata hi.

A czuje sie dobrze wczesniej mnie mdlilo ale w tej chwili juz nie aha no i 1 ale pozadnie
rozmawialam z kibelkiem
hehe powiadasz czesto rozmawiasz z kibelkiem :blink: na szczescie to tylko chwilowe a naprawde warto chociazby dla tekiego maleństwa :tak:
12457_33.jpg

reklama
Witajcie!
Dziękuję wszystkim za życzonka:tak: Jesteście kochane:tak:
Buzi@k - gratuluję!!!!
Adiva- super że imprezka się udała:-)
Julitko - czyli skoro mąż wraca pewnie będzie szaleństwo;-)

Ja dzisiaj byłam znowu na zastrzyku:-( i dupka boli bardzo:-(Ale dla maleństwa wszystko:tak: Wizytę u gina mam we wtorek bo w poniedziałek jej nie ma. Mam nadzieję, że wszystko jest ok. A teraz wybieram sie na obiadek do babci:tak: 3majcie sie dziwczynki.Papa

:tak:
Witajcie!
Dziękuję wszystkim za życzonka:tak: Jesteście kochane:tak:
Buzi@k - gratuluję!!!!
Adiva- super że imprezka się udała:-)
Julitko - czyli skoro mąż wraca pewnie będzie szaleństwo;-)

Ja dzisiaj byłam znowu na zastrzyku:-( i dupka boli bardzo:-(Ale dla maleństwa wszystko:tak: Wizytę u gina mam we wtorek bo w poniedziałek jej nie ma. Mam nadzieję, że wszystko jest ok. A teraz wybieram sie na obiadek do babci:tak: 3majcie sie dziwczynki.Papa
hehe pewnie bedzie :tak: smacznego kochana :tak: buziole

Moja znajoma wczoraj urodziła Tymonka :-)

A mi się ząb ułamał. Teraz widzę, że dziura nie była wielka bo pod ułamaniem białe jest już, ale kurcze, to moj pierwszy ułamany ząb od conajniej 20 lat :sorry2:. No i mój dentysta się już wyniusł gdzieś indziej :-(. Także kicha. No ale teraz ta 8 bardziej mi w szczękę pasuje :-p.

A mi się ząb ułamał. Teraz widzę, że dziura nie była wielka bo pod ułamaniem białe jest już, ale kurcze, to moj pierwszy ułamany ząb od conajniej 20 lat :sorry2:. No i mój dentysta się już wyniusł gdzieś indziej :-(. Także kicha. No ale tarz ta 8 bardziej mi w szczękę pasuje :-p.

Gratulacje dla znajomej :-)

A mi się ząb ułamał. Teraz widzę, że dziura nie była wielka bo pod ułamaniem białe jest już, ale kurcze, to moj pierwszy ułamany ząb od conajniej 20 lat :sorry2:. No i mój dentysta się już wyniusł gdzieś indziej :-(. Także kicha. No ale teraz ta 8 bardziej mi w szczękę pasuje :-p.
Ja tez mam z tym problem w ciagu tak krotkiego czasu popsuly mi sie dwa zeby a mojego dentysty nie ma :no: a ja w ogole nie lubie chodzic do dentysty :-(

Mam już podrzucone namiary na dentystę w milanówku, wieczorem zadzwonie po nr telefonu i zapiszę sie w poniedziałek. Dziś i tak nie moge bo nie wiem jak Tomek pracuje :-(.
Moje zeby popsuły się podczas karmienia, choć tak naprawdę tylko dokarmiałam piersią i to tylko przez 3 miesiące :-(.

Mam już podrzucone namiary na dentystę w milanówku, wieczorem zadzwonie po nr telefonu i zapiszę sie w poniedziałek. Dziś i tak nie moge bo nie wiem jak Tomek pracuje :-(.
Moje zeby popsuły się podczas karmienia, choć tak naprawdę tylko dokarmiałam piersią i to tylko przez 3 miesiące :-(.
To dobrze zadzwon i sie umow kochana :tak: Tobie od karmienia a mi sama nie wiem od czego moze brak jakis witamin nie mam pojecia ale tez musze sie umowic do kogos i wybrac nie ma na co czekac niestety ....

hihhihi w Milanówku powiadasz? Kiedyś też leczyłam tam zęby, ale nie pamietam jak nazywala się ta przychodnia.

reklama
Do góry