reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
@loumarie znalazłam coś odpowiedniego do Twojej przegródki 🤣🤣

Załączniki

• Screenshot_20251217-214530.png
    Screenshot_20251217-214530.png
    192,5 KB · Wyświetleń: 33
Ej bo ja teraz tak myślę, że ja mówiłam że chciałabym coś takiego.
Ale wiecie w czym problem? Bo ja chce tam schować drobne rzeczy do DIY co tam sobie dłubię, a on o tym nie wie 🤣🤣🤣 I zaraz naprawdę dostanę dodatkowo Biovital

reklama
U mnie ryba niezbyt często bo zwyczajnie nie pamiętam o nich. Ciężko też gdzie kupić coś sensownego.
U mnie pudełko na leki w poprzedniej ciąży to było podstawa. Na 7 dni po 4 przegródki. A jeszcze musiałam pamiętać o zastrzykach i tabletkach dowcipnych. Aż mi było dziwnie w tej ciąży że tylko witaminy łykam.
Partner poszedł do okulisty jak robił prawo jazdy, lekarz zaznaczył że musi mieć okulary do prowadzenia auta. No to prawie przed samym egzaminem zrobił okulary. Jakie zdziwienie, że ludzi widzi i znaki.

Do góry