weronika9196
Aktywna w BB
Ja wcześniej się leczyłam w Angelius u doktora Cholewy ale nic to nie przyniosło i zmieniliśmy na Invimed ,będę zmieniać aż do skutkuJa w Bocianiezobaczymy co mi bociek przyniesie
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja wcześniej się leczyłam w Angelius u doktora Cholewy ale nic to nie przyniosło i zmieniliśmy na Invimed ,będę zmieniać aż do skutkuJa w Bocianiezobaczymy co mi bociek przyniesie
![]()
U mnie też niestety poniżej 1,2. Odstawiam duphaston i jutro dzwonię do kliniki co dalejPrzyszły wyniki bety niestety poniżej 1, No nic będziemy próbować w przyszłym miesiącu![]()
TakCzy wynik jest pozytywny ?![]()
Jupi jupi wreszcie dobra informacja!! Już zaczynam wątpić a jutro moja pierwsza iui
3mamy kciukiJupi jupi wreszcie dobra informacja!! Już zaczynam wątpić a jutro moja pierwsza iui![]()
![]()
Super, gratulacje
Trzymamy kciuki za Ciebie jutroJupi jupi wreszcie dobra informacja!! Już zaczynam wątpić a jutro moja pierwsza iui![]()
![]()
To już 9 tydzień, wiec pierwsza wizyta już za mnaSuper, gratulacjekiedy wizyta u lekarza na USG?
Bardzo się cieszę oby tutaj więcej takich wiadomościTo już 9 tydzień, wiec pierwsza wizyta już za mnaw poniedziałek jest kolejna, ale stresik jest
No i już po iuiTrzymamy kciuki za Ciebie jutro![]()