reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Moja przyjaciółka tez ma ten fotelik i jest mega zadowolona z niego 😊Tylko minus jest taki, że jest tylko do 18 kg 😬
Znając moje pierwsze dziecko i jej tempo rośnięcia wolałam fotelik do 25 kg, i dlatego wzięłam Axkida. I dobry wybór bo rok temu już bym musiała wymieniać, a zależało mi na jeździe tyłem minimum do 4 lat. A póki co wychodzi, że pojeździ nawet do 5, bo mamy zapas jeszcze 4,5 kg.
A w ogóle Dobrusia kończy w niedzielę 4 lata i powiem Wam, że nie wiem, kiedy to minęło...

O te bardzo fajnie wyglądają ......jak będzie stawiać opór to się w takie zaopatrzę...dzięki:)
Oooo litewskie...ciekawe🤔...z litewskich produktów znam tylko "stumbras" wódeczkę i całkiem całkiem więc może dla maluchów też jakość będzie ok:)
Stumbrasa maluchom bym nie podawała 🤪🤪🙈🙈

O te bardzo fajnie wyglądają ......jak będzie stawiać opór to się w takie zaopatrzę...dzięki:)
Oooo litewskie...ciekawe🤔...z litewskich produktów znam tylko "stumbras" wódeczkę i całkiem całkiem więc może dla maluchów też jakość będzie ok:)
o matko nienawidzę wódki i raz w życiu piłam to nie trunki dla mnie 😂🤪

Znając moje pierwsze dziecko i jej tempo rośnięcia wolałam fotelik do 25 kg, i dlatego wzięłam Axkida. I dobry wybór bo rok temu już bym musiała wymieniać, a zależało mi na jeździe tyłem minimum do 4 lat. A póki co wychodzi, że pojeździ nawet do 5, bo mamy zapas jeszcze 4,5 kg.
A w ogóle Dobrusia kończy w niedzielę 4 lata i powiem Wam, że nie wiem, kiedy to minęło...

Stumbrasa maluchom bym nie podawała 🤪🤪🙈🙈
🙄

Ostatnio edytowane przez moderatora:
O tak tak, ta wódeczka owszem bardzo dobra. Czekam na drineczka z wódeczki, jeszcze trochę 🙃🙃 mąż wtedy przejmie córkę na cały wieczór i noc, a ja z przyjaciółką idziemy w tango. Pewnie po jednym drinku umrzemy ale co tam. 🙃

To teraz może zmroże krew w żyłach, ja wódkę tylko zapijam wodą 🙈 bardzo dobra metoda by czuć się dobrze na drugi dzień.
Eee nie wszystko dla ludzi 🤪 ale nie dla mnie!
ja pije tylko whisky czystą najbardziej irlandzką czeka na mnie taka 18-letnia ale zarezerwowaliśmy jak młody się wyprowadzi 😂

edit dodam że smaku, zapachu piwska też nie znoszę 🤮 a winko to tylko jakieś argentyńskie, chilijskie albo portugalskie ahh marzy mi się 😎

To teraz może zmroże krew w żyłach, ja wódkę tylko zapijam wodą 🙈 bardzo dobra metoda by czuć się dobrze na drugi dzień.
Nic to dla mnie dziwnego, mój mąż i przyjaciółka popijają wodą. Ja wolę drinki. Najchętniej whisky ze spritem, dużą ilością lodu i limonki. Albo gin z tonikiem i mandarynkami. A w ogóle to od 5 lat praktycznie nie piję alkoholu, ostatnio napiłam się w lutym zeszłego roku jak wyszłam ze szpitala po poronieniu. Po pierwsze wypiłam bardzo dużo, po drugie - kompletnie nie byłam pijana, a po trzecie - kaca miałam takiego, że nie byłam w stanie do domu wracać (spałam u kumpeli - pielęgniarki, bo w szpitalu byłam 60 km od domu a po.zabiegu w znieczuleniu zakazali mi prowadzić). I myśl o kacu wywołuje u mnie kompletny odrzut od chęci spożywania alkoholu 🙈🙈🤣

Eee nie wszystko dla ludzi 🤪 ale nie dla mnie!
ja pije tylko whisky czystą najbardziej irlandzką czeka na mnie taka 18-letnia ale zarezerwowaliśmy jak młody się wyprowadzi 😂

edit dodam że smaku, zapachu piwska też nie znoszę 🤮 a winko to tylko jakieś argentyńskie, chilijskie albo portugalskie ahh marzy mi się 😎
O to widzisz ja za to whisky nie mogę, jest dla mnie za ciężkie. Zawsze fatalnie się dla mnie kończy picie i na drugi dzień ciężki kac z bólem żołądka.

reklama
Do góry