L
LipcowaLi
Gość
TA co to takiego liszki?A że liche? Już myślałam, że to jakieś śląskie słowo jak paploczki❤
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
TA co to takiego liszki?A że liche? Już myślałam, że to jakieś śląskie słowo jak paploczki❤
Znając moje pierwsze dziecko i jej tempo rośnięcia wolałam fotelik do 25 kg, i dlatego wzięłam Axkida. I dobry wybór bo rok temu już bym musiała wymieniać, a zależało mi na jeździe tyłem minimum do 4 lat. A póki co wychodzi, że pojeździ nawet do 5, bo mamy zapas jeszcze 4,5 kg.Moja przyjaciółka tez ma ten fotelik i jest mega zadowolona z niegoTylko minus jest taki, że jest tylko do 18 kg
![]()
Stumbrasa maluchom bym nie podawałaO te bardzo fajnie wyglądają ......jak będzie stawiać opór to się w takie zaopatrzę...dzięki
Oooo litewskie...ciekawe...z litewskich produktów znam tylko "stumbras" wódeczkę i całkiem całkiem więc może dla maluchów też jakość będzie ok
![]()
o matko nienawidzę wódki i raz w życiu piłam to nie trunki dla mnieO te bardzo fajnie wyglądają ......jak będzie stawiać opór to się w takie zaopatrzę...dzięki
Oooo litewskie...ciekawe...z litewskich produktów znam tylko "stumbras" wódeczkę i całkiem całkiem więc może dla maluchów też jakość będzie ok
![]()
Znając moje pierwsze dziecko i jej tempo rośnięcia wolałam fotelik do 25 kg, i dlatego wzięłam Axkida. I dobry wybór bo rok temu już bym musiała wymieniać, a zależało mi na jeździe tyłem minimum do 4 lat. A póki co wychodzi, że pojeździ nawet do 5, bo mamy zapas jeszcze 4,5 kg.
A w ogóle Dobrusia kończy w niedzielę 4 lata i powiem Wam, że nie wiem, kiedy to minęło...
Stumbrasa maluchom bym nie podawała![]()
O tak tak, ta wódeczka owszem bardzo dobra. Czekam na drineczka z wódeczki, jeszcze trochęO te bardzo fajnie wyglądają ......jak będzie stawiać opór to się w takie zaopatrzę...dzięki
![]()
To teraz może zmroże krew w żyłach, ja wódkę tylko zapijam wodąo matko nienawidzę wódki i raz w życiu piłam to nie trunki dla mnie![]()
Eee nie wszystko dla ludziTo teraz może zmroże krew w żyłach, ja wódkę tylko zapijam wodąbardzo dobra metoda by czuć się dobrze na drugi dzień.
Nic to dla mnie dziwnego, mój mąż i przyjaciółka popijają wodą. Ja wolę drinki. Najchętniej whisky ze spritem, dużą ilością lodu i limonki. Albo gin z tonikiem i mandarynkami. A w ogóle to od 5 lat praktycznie nie piję alkoholu, ostatnio napiłam się w lutym zeszłego roku jak wyszłam ze szpitala po poronieniu. Po pierwsze wypiłam bardzo dużo, po drugie - kompletnie nie byłam pijana, a po trzecie - kaca miałam takiego, że nie byłam w stanie do domu wracać (spałam u kumpeli - pielęgniarki, bo w szpitalu byłam 60 km od domu a po.zabiegu w znieczuleniu zakazali mi prowadzić). I myśl o kacu wywołuje u mnie kompletny odrzut od chęci spożywania alkoholuTo teraz może zmroże krew w żyłach, ja wódkę tylko zapijam wodąbardzo dobra metoda by czuć się dobrze na drugi dzień.
O to widzisz ja za to whisky nie mogę, jest dla mnie za ciężkie. Zawsze fatalnie się dla mnie kończy picie i na drugi dzień ciężki kac z bólem żołądka.Eee nie wszystko dla ludziale nie dla mnie!
ja pije tylko whisky czystą najbardziej irlandzką czeka na mnie taka 18-letnia ale zarezerwowaliśmy jak młody się wyprowadzi
edit dodam że smaku, zapachu piwska też nie znoszęa winko to tylko jakieś argentyńskie, chilijskie albo portugalskie ahh marzy mi się
![]()