powiedziała, żeby ćwiczyć obie strony a tą prawą bardziej ale nie zmuszać jak nie chce to odpuszczać bo może to mieć podłoże psychologiczneNo to Panią ochrzcił. Tez musze moją zagonić do tego aby robiła wszystko z dwóch stron, nie tylko z jednej.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
powiedziała, żeby ćwiczyć obie strony a tą prawą bardziej ale nie zmuszać jak nie chce to odpuszczać bo może to mieć podłoże psychologiczneNo to Panią ochrzcił. Tez musze moją zagonić do tego aby robiła wszystko z dwóch stron, nie tylko z jednej.
Ja to pierwszy raz widzę taką biżuterię , bardzo oryginalna ale mam podobne odczucia co Ty więc ja bym sobie nie zrobiłaNelcia to jest 100% słodyczy w słodyczy
To dziecko ze zdjęcia ma nawet taką minę jak moja często robiAle pomysł niezły
Biżuteria prezentuję się pięknieAle ja bym chyba się nigdy na takie coś nie zdecydowała...wydaję mi się , że to mleko później się tylko popsuje a takie obcięte włosy zachowane kojarzą mi się niefajnie(nie będę pisać z czym bo to forum o dzieciach a nie o naszej przykrej historii z drugiej wojny światowej)...Ale ogólnie biżuteria bardzo fajna...ale do dresu który jest teraz ubiorem number 1 też średnio pasuje
Ale cudowna malutka Liliile włosków....fantastyczna
No my dzisiaj też zaczęłyśmy 29 tc a moja to jakaś leniwa jest w porównaniu do Waszych szkrabów![]()
My zastanawialiśmy między 4...britax,cybex,joie,babysafe....wszystkie mieliśmy zamontowane w aucie aby można było zobaczyć jak to wygląda....A że zeszło nam prawie 2 godz aby coś wybrać a mała zaczęła marudzić a tamten trzeba byłoby wypakować i zamontować to już nie bawiliśmy się w to w sklepie tylko fotelik w pudełku do bagażnika a ona do starego i fruu do domu na prędkościachTego britaxa oglądałam w necie bo mi się podobał, na sklepie go nie mieli niestety. A miała okazję już jechać dziś w tym foteliku? Bo nam Pan zamontował fotelik i mała z zakupów wracała już w nim![]()
No to u nas bardzo podobna cena..ciut więcej bo jeszcze wkładkę redukcyjną musieliśmy kupić bo nasza to drobniutka jestTrzymam kciuki. Ja za swój zapłaciłam 1850 (ten co Dobrusia jeździ, miała 8 miesięcy jak go kupiłam, wszyscy prognozowali, że będzie w nim rok jeździć, a jeździ już 3 lata i 4 miesiące).
Więc znam ten ból.
Na szczęście u nas się sprawdził.
Hehe mojej wczoraj waga pokazala 7 kg a ma 29 tyg więc myślę, że zanim osiągnie 18 kg to spokojnie będzie trzeba wymieniać na nowyMoja przyjaciółka tez ma ten fotelik i jest mega zadowolona z niegoTylko minus jest taki, że jest tylko do 18 kg
![]()
U mnie też jest ten problem z pasami...ale może jakoś uda się tą gwiazdę jednak przekonać do tego fotelika,,,,zobaczymymój narzekał okrutnie na pasy ale również w spacerówce więc to taki typ nie lubi być opiętyu nas przyjdzie jeszcze czas na fotelik, nosidełko jest niby do 13 kg. teraz młody waży lekko ponad 8 kg i ma 71 cm wzrostu no i jest jeszcze trochę miejsca na nogi więc nie ma co zmeniać
![]()
O takiej firmie to ja nie słyszałam...dzisiaj przyszły nam słoiczki z firmy marmaluzi zobaczymy sama zamierzam też spróbować![]()
Super,cieszymy się z takich dobrych wiadomościA my dziś byłyśmy na kontroli u hematologa. Wyniki krwi są w porządku, natomiast jeden wskaźnik, który oznacza alergie był powyżej normy i się pytała czy mała ma wysypkę, mówię, że ma a ona, że widać z badań, że na coś jest uczulona. Pooglądała ją i widząc te suche placki na rękach, udkach, pod broda i na dekolcie mówi, że wygląda to na azs ( ja już podejrzewałam to wcześniej, bo narzeczony jest Atopowcem) i się pyta czy któryś z nas ma, ja mówię, że tak, że narzeczony a ona mówi, ze w takim razie mała prawdopodobnie na pewno ma AZS i musimy iść do alergologa po odpowiednie kosmetyki do pielęgnacji. A Wysypka na brzuszku i plecach to z alergii i mówię jej, że to prawdopodobnie przez marchewkę, bo wtedy ta Wysypka się pojawiła jak zaczęłam dietę rozszerzać. I powiedziała, że bardzo możliwe, że obserwować. No więc na razie postanowiłam marchewki jej nie dawać przez kilka dni i zobaczymy. Inne warzywka pójdą.
Na usg wyszło wszystko dobrze, torbieli na jajniku już nie ma, guzki za uchem to węzły chłonne, ktore dłuuugo schodzą a na szyi to widać, że ewidentnie to ten kręcz szyi ( z powodu trudnego porodu), który był zdiagnozowany. Także jestem szczęśliwa, że już koniec z tymi diagnozami tych guzów i wiadomo co to jest
Kontrola u hematologa i ortopedy w styczniu![]()
ja kupiłam ochraniacz na pasy ostatecznie takieU mnie też jest ten problem z pasami...ale może jakoś uda się tą gwiazdę jednak przekonać do tego fotelika,,,,zobaczymy
O takiej firmie to ja nie słyszałam...Daj koniecznie znać jak tam ze smakiem
![]()
A co to takiego liszki?I tak pewnie jeszcze z 5 razy te zmiany nastąpią w podobieństwie. U mnie mała akurat włosy po partnerze, ale to dobrze bo ma gęste i ciemne
. Ja natomiast liszki po tacie
.
To zazdroszczę że już wszystko się wyjaśniło ❤ Oby wszystko szło ku dobremu.A my dziś byłyśmy na kontroli u hematologa. Wyniki krwi są w porządku, natomiast jeden wskaźnik, który oznacza alergie był powyżej normy i się pytała czy mała ma wysypkę, mówię, że ma a ona, że widać z badań, że na coś jest uczulona. Pooglądała ją i widząc te suche placki na rękach, udkach, pod broda i na dekolcie mówi, że wygląda to na azs ( ja już podejrzewałam to wcześniej, bo narzeczony jest Atopowcem) i się pyta czy któryś z nas ma, ja mówię, że tak, że narzeczony a ona mówi, ze w takim razie mała prawdopodobnie na pewno ma AZS i musimy iść do alergologa po odpowiednie kosmetyki do pielęgnacji. A Wysypka na brzuszku i plecach to z alergii i mówię jej, że to prawdopodobnie przez marchewkę, bo wtedy ta Wysypka się pojawiła jak zaczęłam dietę rozszerzać. I powiedziała, że bardzo możliwe, że obserwować. No więc na razie postanowiłam marchewki jej nie dawać przez kilka dni i zobaczymy. Inne warzywka pójdą.
Na usg wyszło wszystko dobrze, torbieli na jajniku już nie ma, guzki za uchem to węzły chłonne, ktore dłuuugo schodzą a na szyi to widać, że ewidentnie to ten kręcz szyi ( z powodu trudnego porodu), który był zdiagnozowany. Także jestem szczęśliwa, że już koniec z tymi diagnozami tych guzów i wiadomo co to jest
Kontrola u hematologa i ortopedy w styczniu![]()
Jeżeli chodzi o obroty to są z dwóch stron, ale do siadania tylko się bierze z jednej strony. A wypadałoby żeby jeszcze uczyła się siadać z drugiego boczku.U nas ten sam problem, mała ciągle przekręca się tylko na prawy bok...
O te bardzo fajnie wyglądają ......jak będzie stawiać opór to się w takie zaopatrzę...dziękija kupiłam ochraniacz na pasy ostatecznie takie
bo się okazało, że szorstkie było dla skóry buźki i szyi, one są dwustronne bawełna i miny my używamy minky![]()
OCHRANIACZ OSŁONKA NA PAS SAMOCHODOWY minky bawełn
Kup teraz na Allegro.pl za 13,43 zł - OCHRANIACZ OSŁONKA NA PAS SAMOCHODOWY minky bawełn (10828703502). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących!allegro.pl
wcześniej kupiłam takie - szkoda kasy, za duże i nie da się zmniejszyć i raczej na duże pasy
![]()
NAKŁADKA NA PAS 3D SŁONIK
Kup teraz na Allegro.pl za 25,30 zł - NAKŁADKA NA PAS 3D SŁONIK (11188199076). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących!allegro.pl
co do słoiczków składy są extra bez żadnych dodatków w sensie mąk, grysików i innych zagęszczaczy nie są w cale drogie organiczne. Firma Litewska. Ale dam znać jutro już coś zjemy![]()
A moja na lewoU nas ten sam problem, mała ciągle przekręca się tylko na prawy bok...