reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2021

Uwierz mi, że może tak być bo ona jak leży na plecach to tak rusza nogami ,że wszyscy się śmieją , że ona chyba przez płotki będzie biegać więc jak ruszy to ciężko będzie dogonić🤣

Dzisiaj byliśmy i kupiliśmy jej fotelik....chcieliśmy ten 360 obrotowy na isofix i w końcu zdecydowaliśmy się bo najlepiej w nim wyglądała na britax romer dualifix m i-size....:)W cybexie siedziała jakoś tak dziwnie a po zapięciu był jeden wielki płacz....w joie 360 i-spin też nie bardzo chciała siedzieć a w tym britaxie nawet nawet....ale to się okaże jutro bo mamy wizytę u lekarza gastroenterologa i droga godzinkę w jedną stronę😳A jak nie to się chyba pochlastam bo tanie to to nie było....
Tego britaxa oglądałam w necie bo mi się podobał, na sklepie go nie mieli niestety. A miała okazję już jechać dziś w tym foteliku? Bo nam Pan zamontował fotelik i mała z zakupów wracała już w nim 😃

reklama
Uwielbiam mlh 🤪🤣

Trzymam kciuki. Ja za swój zapłaciłam 1850 (ten co Dobrusia jeździ, miała 8 miesięcy jak go kupiłam, wszyscy prognozowali, że będzie w nim rok jeździć, a jeździ już 3 lata i 4 miesiące).
Więc znam ten ból.
Na szczęście u nas się sprawdził.

No też planuję z masełkiem i chyba za fotelik moja mama będzie robić. Ja kasze na wodzie gotowałam dla Dobrusi i wcinała chętnie z owocami.

Nie no MLH codziennie muszą wjechać aby sobie poprawić humor 😃

Jeżeli chodzi o fotelik to u nas było założenie że niech pojeździ w nim do 3 roku życia, potem dostanie drugie dziecko, a Nastce kupi się nowy aby dalej z nią rósł nastepny. Zresztą my z mężem się liczyliśmy że 2 tys na fotelik zostawimy. (A tu wyszliśmy że sklepu z fotelikiem i wózkiem 😂)

Uwierz mi, że może tak być bo ona jak leży na plecach to tak rusza nogami ,że wszyscy się śmieją , że ona chyba przez płotki będzie biegać więc jak ruszy to ciężko będzie dogonić🤣

Dzisiaj byliśmy i kupiliśmy jej fotelik....chcieliśmy ten 360 obrotowy na isofix i w końcu zdecydowaliśmy się bo najlepiej w nim wyglądała na britax romer dualifix m i-size....:)W cybexie siedziała jakoś tak dziwnie a po zapięciu był jeden wielki płacz....w joie 360 i-spin też nie bardzo chciała siedzieć a w tym britaxie nawet nawet....ale to się okaże jutro bo mamy wizytę u lekarza gastroenterologa i droga godzinkę w jedną stronę😳A jak nie to się chyba pochlastam bo tanie to to nie było....
no i super, że wybraliście 👍 i małej wygodnie.
ja przyznam szczerze, że britax chciałam ale Mąż nie chciałbo słabiej wypadał właśnie na testach z bezpieczeństwa dlatego mamy cybexa ale jeszcze nie używamy fotelika nadal nosidełko też cybex😜

no i super, że wybraliście 👍 i małej wygodnie.
ja przyznam szczerze, że britax chciałam ale Mąż nie chciałbo słabiej wypadał właśnie na testach z bezpieczeństwa dlatego mamy cybexa ale jeszcze nie używamy fotelika nadal nosidełko też cybex😜
Mój mały już jeździ w foteliku Cybex i nie narzeka 🙂

Moja przyjaciółka tez ma ten fotelik i jest mega zadowolona z niego 😊Tylko minus jest taki, że jest tylko do 18 kg 😬

Mój mały już jeździ w foteliku Cybex i nie narzeka 🙂
mój narzekał okrutnie na pasy ale również w spacerówce więc to taki typ nie lubi być opięty 😜u nas przyjdzie jeszcze czas na fotelik, nosidełko jest niby do 13 kg. teraz młody waży lekko ponad 8 kg i ma 71 cm wzrostu no i jest jeszcze trochę miejsca na nogi więc nie ma co zmeniać 🤪

reklama
Do góry