reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
A u nas Mąż w nocy poległ 😂 wstał do małego (płakał masakrycznie) yyy kochanie nie wstawaj ja wstanę po czym wziął go na ręce poszli połazić przychodzi wiesz co ja go kładę do nas z nami będzie mu dobrze 🤪 a ja np dobra ale zamieniamy się stronami (bo mały przekręca się na prawo stwierdziłam o nie ja chce się wyspać) no i spaliśmy do rana😂 Mąż gdzieś w nogach bo mały zajął cała prawą stronę 😂😂😂😂
i słyszę matko jaki jestem połamany 🤣

nie da się 😂 ja jedna martw mam w jednym kawału to podchodzi podnosi i wysysa wszystko
a druga taka jak ty robił to samo ale teraz z jednej strony jest szafa a z drugiej łóżko i dywan leży tylko z przodu obrywa😂
Z każdej strony mam oberwane, wiesz mi chodzi o to aby nie brała tego zbytnio do buzi, bo chodzimy po tym, pies też zresztą. I chyba nie da rady.

Ja mam bujaczek leżaczek na płozach drewnianych i mały zaczął je wczoraj jeść 😂
😂😂 u nas też wszystko idzie do buzi, masakra. Albo do wszystkiego musi podejść i dotknąć 😃 wgl mamy dziwny etap nauki raczkowania bo stoi na 4 i zamiast pełzać to buja się i tak wyskakuje że ładuje na płasko, i ponownie robi to samo i tak się przemieszcza, zamiast pełzać. Ja jak taki głupek pokazuje jej jak na 4 się poruszać 😂😂a ona chyba jeszcze nie jest gotowa by ogarnąć że trzeba naprzemiennie wszystkiego używać.

A u nas Mąż w nocy poległ 😂 wstał do małego (płakał masakrycznie) yyy kochanie nie wstawaj ja wstanę po czym wziął go na ręce poszli połazić przychodzi wiesz co ja go kładę do nas z nami będzie mu dobrze 🤪 a ja np dobra ale zamieniamy się stronami (bo mały przekręca się na prawo stwierdziłam o nie ja chce się wyspać) no i spaliśmy do rana😂 Mąż gdzieś w nogach bo mały zajął cała prawą stronę 😂😂😂😂
i słyszę matko jaki jestem połamany 🤣
Mój ma przekichane bo jak spi musi się podkulić bo my idziemy w kąt narożnika jeść mleko 😂 właśnie spi po nocnej zmianie i nogi standardowo w powietrzu 😂😂

reklama
No dzisiaj już muszę męża ścignąć by obniżył łóżeczko na maxa bo już wszędzie ćwiczy siedzenie gdzie się da.
Mamy to samo, łóżeczko już od 2 tygodni obniżone 👍
Mała nie dość, że ćwiczy siadanie to podnosi się na kolankach i trzyma proste plecy a rączkami trzyma się na wysokości wzroku 😳

Do góry