reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2021

Nelunia też pozdrawia w swoim pierwszym kucyku 😁Zobacz załącznik 1319662
Nelcia to jest 100% słodyczy w słodyczy😍
🥰
U mnie zmiana pampersa z kupa to jest 💣 nie wiem co mam czyścić najpierw dupkę, ręce czy buzię ale chyba zacznę stosować to 😂😂😂
Zobacz załącznik 1319675
To dziecko ze zdjęcia ma nawet taką minę jak moja często robi🤣Ale pomysł niezły👍
🤣
@Patii26 Nelcia jest po prostu cudowna!!!
Zazdroszczę tych loczkow 😍😍😍

Jakby moja Maja miała takie kędziorki to już bym zamówiła sobie biżuterię z mleka mamy i takim kosmykiem 😍
Na razie szkoda mi coś obciąć, bo dopiero wloski zaczynaja rosnąć 🤗Zobacz załącznik 1319716
Co myślicie o takiej biżuterii?? Może któraś z Was już coś takiego nabyła??
Biżuteria prezentuję się pięknie:)Ale ja bym chyba się nigdy na takie coś nie zdecydowała...wydaję mi się , że to mleko później się tylko popsuje a takie obcięte włosy zachowane kojarzą mi się niefajnie(nie będę pisać z czym bo to forum o dzieciach a nie o naszej przykrej historii z drugiej wojny światowej)...Ale ogólnie biżuteria bardzo fajna...ale do dresu który jest teraz ubiorem number 1 też średnio pasuje:)🤣
Wooow włoski świetne 👌😊😊, po kim odziedziczone 😁👌?
Ja jak byłam mała to lysinka :), natomiast Lili po porodzie miała czarne włoski, powycieraly się, ale teraz znowu zaczynają rosnąć 💪.
Poniżej wspominki 😢🤗
Ale cudowna malutka Lili:)ile włosków....fantastyczna🥰
😍
🤔między Twoją a moim nie wielka różnica bo my skończyliśmy 32 tc😂
No my dzisiaj też zaczęłyśmy 29 tc a moja to jakaś leniwa jest w porównaniu do Waszych szkrabów:oops:

reklama
🥰

To dziecko ze zdjęcia ma nawet taką minę jak moja często robi🤣Ale pomysł niezły👍
🤣

Biżuteria prezentuję się pięknie:)Ale ja bym chyba się nigdy na takie coś nie zdecydowała...wydaję mi się , że to mleko później się tylko popsuje a takie obcięte włosy zachowane kojarzą mi się niefajnie(nie będę pisać z czym bo to forum o dzieciach a nie o naszej przykrej historii z drugiej wojny światowej)...Ale ogólnie biżuteria bardzo fajna...ale do dresu który jest teraz ubiorem number 1 też średnio pasuje:)🤣

😍

No my dzisiaj też zaczęłyśmy 29 tc a moja to jakaś leniwa jest w porównaniu do Waszych szkrabów:oops:
Jeszcze Cię zaskoczy 💪😊

@Patii26 Nelcia jest po prostu cudowna!!!
Zazdroszczę tych loczkow 😍😍😍

Jakby moja Maja miała takie kędziorki to już bym zamówiła sobie biżuterię z mleka mamy i takim kosmykiem 😍
Na razie szkoda mi coś obciąć, bo dopiero wloski zaczynaja rosnąć 🤗
Zobacz załącznik 1319716
Co myślicie o takiej biżuterii?? Może któraś z Was już coś takiego nabyła??
Dziękuję kochana 😘
Ale aniołeczek śpi sobie 🥰
Tak się najpierw zastanawiam o czym piszesz a później oglądam te zdjęcia i wow, piękne 😍 Szczerze pierwszy raz słyszę o takiej biżuterii. I kurcze, muszę poczytać o tym więcej, bo może bym się nawet skusiła by mieć pamiątkę ❤️

Wooow włoski świetne 👌😊😊, po kim odziedziczone 😁👌?
Ja jak byłam mała to lysinka :), natomiast Lili po porodzie miała czarne włoski, powycieraly się, ale teraz znowu zaczynają rosnąć 💪.
Poniżej wspominki 😢🤗
Nelka loczki ma po mnie, bo ja mam naturalne loki na końcach, nie od samej góry 😁 Mój narzeczony ma włosy proste i ciemny blond, ale urodził się z prawie czarnymi. Tak samo Nelka urodziła się prawie czarne i teraz jej jaśnieją, bo rosną jej blond włosy, więc wygląda jakby jej się włosy przerzedzily a po prostu ma jasne przy głowie 😁 A ja się urodziłam z blond i miałam blond to końca podstawówki. Teraz naturalne szatynka.
Ale ciekawostka jest taka, że jak zobaczyliśmy zdj z roczku mojego narzeczonego to Nelka jest cały tatuś , no dosłownie kopiuj wklej 😍 i po urodzeniu też wyglądała jak on po urodzeniu 😍 Choć Nela na początku była bardziej do mnie podobna, potem się zmieniała i teraz jest do tatusia 😁

🥰

🤣

😍

wystrzeli jak z rakiety to nie nadążysz 🤣 będziesz musiała wrotki zakupić dla siebie oczywiście
🤪

A my dziś byłyśmy na kontroli u hematologa. Wyniki krwi są w porządku, natomiast jeden wskaźnik, który oznacza alergie był powyżej normy i się pytała czy mała ma wysypkę, mówię, że ma a ona, że widać z badań, że na coś jest uczulona. Pooglądała ją i widząc te suche placki na rękach, udkach, pod broda i na dekolcie mówi, że wygląda to na azs ( ja już podejrzewałam to wcześniej, bo narzeczony jest Atopowcem) i się pyta czy któryś z nas ma, ja mówię, że tak, że narzeczony a ona mówi, ze w takim razie mała prawdopodobnie na pewno ma AZS i musimy iść do alergologa po odpowiednie kosmetyki do pielęgnacji. A Wysypka na brzuszku i plecach to z alergii i mówię jej, że to prawdopodobnie przez marchewkę, bo wtedy ta Wysypka się pojawiła jak zaczęłam dietę rozszerzać. I powiedziała, że bardzo możliwe, że obserwować. No więc na razie postanowiłam marchewki jej nie dawać przez kilka dni i zobaczymy. Inne warzywka pójdą.
Na usg wyszło wszystko dobrze, torbieli na jajniku już nie ma, guzki za uchem to węzły chłonne, ktore dłuuugo schodzą a na szyi to widać, że ewidentnie to ten kręcz szyi ( z powodu trudnego porodu), który był zdiagnozowany. Także jestem szczęśliwa, że już koniec z tymi diagnozami tych guzów i wiadomo co to jest 😊
Kontrola u hematologa i ortopedy w styczniu 😁

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry