reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Dla poprawy humoru 😅
U nas ostatnio tak wygląda przebieranie pieluchy 🤪
Zobacz załącznik 1319663A z tym obrazkiem się zgadzam, dosłownie tak jest 😂 moje łóżko skrzypi i zawsze muszę cicho jak mysz wstawać by jej nie obudzić, bo jedno skrzypnięcie łóżka i już się budzi 😅Zobacz załącznik 1319664
To jest najprawdziwsza prawda z tym przekręcaniem na łóżku 😂 tylko u mnie wygląda to tak że wyłączę tv, położę się w łóżku, nagle słyszy że nastała cisza i że mama już w wyrku i czas wołać o cyca 😂

Dla poprawy humoru 😅
U nas ostatnio tak wygląda przebieranie pieluchy 🤪
Zobacz załącznik 1319663A z tym obrazkiem się zgadzam, dosłownie tak jest 😂 moje łóżko skrzypi i zawsze muszę cicho jak mysz wstawać by jej nie obudzić, bo jedno skrzypnięcie łóżka i już się budzi 😅Zobacz załącznik 1319664
U mnie zmiana pampersa z kupa to jest 💣 nie wiem co mam czyścić najpierw dupkę, ręce czy buzię ale chyba zacznę stosować to 😂😂😂
1632403762905.jpeg

❤❤❤ cudeńko malutkie!
A nie ściągnęła Ci gumki z włosów?
(Ps. Gdzie kupiłaś uszaka?)
Nie, ona nawet nie wie, że ma coś na głowie 😂 bo to taka delikatna lekka spineczka 😁

Masz na myśli ten fotel? To jest od mojej mamy z bo jesteśmy do jutra u mamy od niedzieli. Muszę zapytać mamy, bo nie pamiętam 😅 Ale moja mama sprzedaje te fotele, jeden za 400 zł, bo się przeprowadzają w grudniu do nowego domu.

reklama
Pozdrawiamy z rannych zabaw 😃 (Ps. Jak oduczyc dziecko obrywania tych obrzeży? Dla niej najlepsza to zabawa)
Jaka fajna dziewczynka❤️❤️
Przypomnij mi ile ma tygodni Twoje szczęście, chyba jest tydzień starsza od mojego🤔
Pytam bo mojemu daleko od takiego samodzielnego siedzenia.
A jak oduczyć od obrywania to tego nie wiem🤷, może powtarzać magiczne "nie"🙂

Do góry