reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
Uff wóz nareperowany! Następnym razem faktycznie Link-4 zamówię. No jeszcze tylko smarowanko kółek i będzie gites
ja mam jeszcze trzy wózki, ale dwa to mega giganty są i chyba jakbym na te drugie piętro wlazła to trzebaby było karetkę reanimacyjną do mnie wzywac
a ten trzeci to parasolka nie rozkładana, a Madziocha jeszcze sypia na dworku
Muszę ten wózeczek po Madzi chyba do komisu wstawic, bo w dobrym stanie jest a szkoda trzymac.
Oki idę karmic i kąpac towarzycho i jak męż da to sie stawię na impressssssssssssssskę

Oki idę karmic i kąpac towarzycho i jak męż da to sie stawię na impressssssssssssssskę

I
iiwka
Gość
To witaj w gronie młodych mamBo Marty nie ma i dlatego taka cisza.;-);-)
A ja mam skończone 18 lat......i jeszcze ponad połowę z drugiej osiemnastki.

A nie było źle dziewczynoOj dziekuje dziekujeaz mi glupio teraz
Od czasu tamtych zdjec mam jakies 6 kg mniej![]()

co tu tak puściutko.....po imprezie wczorajszej odpoczywacie?![]()
zmolestować By wóz naprawił może coś innegoCześc Lachony! wróciłam z zastrzyku i stwierdzam że muszę oc i ac na wózek wykupicRozkraczył mi się na drodze i doopa
Musiałam po męża dzwonic co by nas zholował:-(Przyszedł ale okazało się że zostawił Adriana samego w domu. Bosssssssssssz jakiego miałam stresa
ja nie wiem może nadopiekuńcza jestem, ale teraz tyle się słyszy o wypadkach, bo dziecko było chwilkę samo
Na szczęście u nas wszystko oki
Teraz tylko zmolestowac męża co by mi wóz naprawił
![]()

Samam miałam dzisiaj problemy,samochód nie chciała mi odpalić!!!Uff wóz nareperowany! Następnym razem faktycznie Link-4 zamówię. No jeszcze tylko smarowanko kółek i będzie gitesja mam jeszcze trzy wózki, ale dwa to mega giganty są i chyba jakbym na te drugie piętro wlazła to trzebaby było karetkę reanimacyjną do mnie wzywac
a ten trzeci to parasolka nie rozkładana, a Madziocha jeszcze sypia na dworku
Muszę ten wózeczek po Madzi chyba do komisu wstawic, bo w dobrym stanie jest a szkoda trzymac.
Oki idę karmic i kąpac towarzycho i jak męż da to sie stawię na impressssssssssssssskę![]()
![]()
![]()

ollka22
MAMUSIA OLIWKI
a moje dzecko zawsze pada kolo 19
a kolacje to o 18 je i juz marudzi ze chce sie kapac i spac.
sikoreczka79 w czeladzi jest fajny komis,niedawno tam oddawalam wozek oliwki.
E
Ewcia81
Gość
kurde zeby moje tak szlo spac,,ale on o 222a moje dzecko zawsze pada kolo 19

chlupppppppppppppppp;-)może teraz się uda.na zdrowie
E
Ewcia81
Gość
reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
Buhahahahaha Anula już myślałam że ty jakimś super tajnym kodem nadajesz

Ollka wiem że tu jest komis ale jak ostatnio w nim byłam to taki natłok wózków miał że
W Siemcach na Barbary jest nowootwarty komis. Zastanawiam się czy tam nie wstawic. Tylko mam mały problem: nie chce mi się go wyprac
No pozoataje jeszcze allegro ale jak pomyślę o wysyłce

Ollka wiem że tu jest komis ale jak ostatnio w nim byłam to taki natłok wózków miał że

Podziel się: