weronika9196
Aktywna w BB
Dziękuje bardzo , lekarz twierdzi ze przyrost super wiec jestem spokojniejszaJa myślę, że tak że jest dobrze najważniejsze że rośnie!!!
Super gratuluję!!!!!!![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuje bardzo , lekarz twierdzi ze przyrost super wiec jestem spokojniejszaJa myślę, że tak że jest dobrze najważniejsze że rośnie!!!
Super gratuluję!!!!!!![]()
2h wcześniej mieliśmy byc wstępnie 8:00 (było ok 8:30) a iui miała być na 10 była o 11Dziewczyny, a ile czekaliście na przygotowanie żołnierzyków?![]()
Super gratulacje!Beta 62,56 co myślicie ? Jest okej ?
Okres powinnam mieć 3.10 wiec czekam na informacje od lekarza na kiedy się umawiamySuper gratulacje!pięknie urosło! Kiedy powinnas mieć okres? Czekanie na pierwsze usg to katorga
ja byłam na pierwszym tak tydzień po terminie o ile dobrze pamietam i była maleńka kropeczka
Ja mam nabrzmiałe piersi , brzuch, kuje mnie z lewej strony i nawet trochę mi niedobrze ale to albo dupek i jego działanie albo juz sobie uroiłam ciążęJa nic nie czuje po typ dupku i po iui trochę ten brzuch czułam a teraz po tyg wgl nic zero jakiś odczuć![]()
I jak? Do przeżycia uczucie? Teraz Trzymamy kciukiJa jestem już po iui, za 12 dni testuję![]()
Do przeżycia, jest to jakiś dyskomfort, ale czego się nie robi... wszystko by się zrobiło żeby zobaczyć upragnioną betę lub dwie kreseczkiI jak? Do przeżycia uczucie? Teraz Trzymamy kciukia Ty się oszczędzaj, nie stresuj się i będzie dobrze
![]()