jasmina111
Fan(ka)
Zobaczyłam jakie laski z was są. Popatrzyłam na siebie i normalnie idę zrobić sobie harakiri, sepuku, ide spuścić się w klozecie 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sikoreczkawowwww.
To ja już swojego zdjęcia nie wstawię......
Wariatki.To jest fotka do pokazywania;-)Ale specjalnie dla Was poszukam takiej fotki,że nie będziecie sie wstydziłyJasmina ja swojego też nie będę wstawiac no chyba ze którejś krowa nie chce zdechnąć ;-)![]()
DZIĘKIBodziaale laska z ciebie!!!!!!
megusek niezły pomysłWitam z rana, widze ze wiekszosc albo spi albo sprzata albo weekenduje. Ja juz sie wykapalam, zrobilam salatke i nastawilam zupe dla Kuby na caly tydzien (mroze ja w sloikach)
No dobra, jak wiekszosc babek z tym kolorkiem nie lubisz swojego naturalnego myszowatego kolorku. Napisz co chcesz zmienic? czy tylko kolor? czy tez fryzure?Czy drastycznie czy delikatnie?
A wiecie co...ja to bym wolala doradzac w sprawie "jak sie nie ubierac" tzn wklejacie zdjecie w obcislych ciuchach (glowe niekoniecznie ale szyje tak) i ja Wam moglabym doradzic co ubrac zeby uwydatnic zalety a schowac wady. No wiec jak jest jakas chetna....
no to milego dnia!
Super foteczki
Biedactwo...dużo zdrówka mu życzę![]()
Ja zaraz zmykam, bo musimy iść z Maciusiem do lekarza -nic mu się nie polepszyło.A do tego pare razy, jak kaszlał, to zwymiotował.
Dobra, to lecę. Miłego dnia dziewczynki.:-)
iiwka współczuję Ci :-Potrzebny na całą rodzinę gilów!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Męża,teścia,teściową,i wszytskich o takim nazwisku!!!!!! A no i cały dom jeszcze bo mnie szlak już trafia tutaj! I może i lepiej jak M pójdzie do tego wojska to może bardziej dojrzeje a tych jego cudownych rodziców rozstrzelam normalnie!!!!!!!!!! Niechc jeszcze słowo powiedzą na mój temat a rozpocznę wojnę na skalę światową!!!!!!!![]()
Do pokazywania to ja mam Avatarka swojego bo mam na nim gorsetWariatki.To jest fotka do pokazywania;-)Ale specjalnie dla Was poszukam takiej fotki,że nie będziecie sie wstydziły![]()
No niewiele widac pozatym ze masz czym oddychac :-) Daj lepsze photo ;-)Ptaszynko to i ja może poszukam i zapodam fotke jakąś.Bo ja na razie to mam taką
No tak....koiety szerokie uda i duza pupa to atut. Jenifer Lopez ma wieeelki tylek a jaka z niej laska. Ona wie jak zrobic z tego atut. I wcale nie musicie miec grubego portfelaBodziaale laska z ciebie!!!!!!
No no ... Bodzia super laseczka z Ciebie:-):-):-):-)Ptaszynko to i ja może poszukam i zapodam fotke jakąś.Bo ja na razie to mam taką
Bodzia ja teżA mam czym oddychac, mam...Od momentu zajścia w ciąże;-)