jasmina111
Fan(ka)
Zobaczyłam jakie laski z was są. Popatrzyłam na siebie i normalnie idę zrobić sobie harakiri, sepuku, ide spuścić się w klozecie 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

Sikoreczkawowwww.
To ja już swojego zdjęcia nie wstawię......
Wariatki.To jest fotka do pokazywania;-)Ale specjalnie dla Was poszukam takiej fotki,że nie będziecie sie wstydziłyJasmina ja swojego też nie będę wstawiac no chyba ze którejś krowa nie chce zdechnąć ;-)![]()

DZIĘKIBodziaale laska z ciebie!!!!!!

megusek niezły pomysłWitam z rana, widze ze wiekszosc albo spi albo sprzata albo weekenduje. Ja juz sie wykapalam, zrobilam salatke i nastawilam zupe dla Kuby na caly tydzien (mroze ja w sloikach)
No dobra, jak wiekszosc babek z tym kolorkiem nie lubisz swojego naturalnego myszowatego kolorku. Napisz co chcesz zmienic? czy tylko kolor? czy tez fryzure?Czy drastycznie czy delikatnie?
A wiecie co...ja to bym wolala doradzac w sprawie "jak sie nie ubierac" tzn wklejacie zdjecie w obcislych ciuchach (glowe niekoniecznie ale szyje tak) i ja Wam moglabym doradzic co ubrac zeby uwydatnic zalety a schowac wady. No wiec jak jest jakas chetna....
no to milego dnia!

....później postaram się wstawić jakieś zdjęcie... to może mi doradzisz co zmienić by było ok 

Super foteczki
bardzo ładne z Was mamcie
Biedactwo...dużo zdrówka mu życzę![]()
Ja zaraz zmykam, bo musimy iść z Maciusiem do lekarza -nic mu się nie polepszyło.A do tego pare razy, jak kaszlał, to zwymiotował.
Dobra, to lecę. Miłego dnia dziewczynki.:-)

iiwka współczuję Ci :-Potrzebny na całą rodzinę gilów!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Męża,teścia,teściową,i wszytskich o takim nazwisku!!!!!! A no i cały dom jeszcze bo mnie szlak już trafia tutaj! I może i lepiej jak M pójdzie do tego wojska to może bardziej dojrzeje a tych jego cudownych rodziców rozstrzelam normalnie!!!!!!!!!! Niechc jeszcze słowo powiedzą na mój temat a rozpocznę wojnę na skalę światową!!!!!!!![]()

Do pokazywania to ja mam Avatarka swojego bo mam na nim gorsetWariatki.To jest fotka do pokazywania;-)Ale specjalnie dla Was poszukam takiej fotki,że nie będziecie sie wstydziły![]()

No niewiele widac pozatym ze masz czym oddychac :-) Daj lepsze photo ;-)Ptaszynko to i ja może poszukam i zapodam fotke jakąś.Bo ja na razie to mam taką

No tak....koiety szerokie uda i duza pupa to atut. Jenifer Lopez ma wieeelki tylek a jaka z niej laska. Ona wie jak zrobic z tego atut. I wcale nie musicie miec grubego portfelaBodziaale laska z ciebie!!!!!!

No no ... Bodzia super laseczka z Ciebie:-):-):-):-)Ptaszynko to i ja może poszukam i zapodam fotke jakąś.Bo ja na razie to mam taką
Bodzia ja teżA mam czym oddychac, mam...Od momentu zajścia w ciąże;-)

rozsadzam wszystkie bluzki po prostu
ale mam nadzieję, że po zakończeniu karmienia wszystko wróci do swojego rozmiaru