• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kwietniowe mamy 2022

Hej dziewczyny 😊 ja dziś idę na badania krwi do prenatalnych. Usg za tydzień we wtorek. Do tego czasu chyba oszaleję. Za dużo czarnych myśli w głowie. No i przez ten stres brzuch bardziej boli bo spięło mnie strasznie.
Co do wyboru imienia, to póki co myślałam tylko o imieniu dla chłopca: Mateusz albo Artur....drugie najbardziej.. a rodzina partnera obstawia Dawida😆. Obstawiam Artura bo dobrze mi się kojarzy. Mój kolega z pracy ma tak na imię. Pomimo ciężkiej choroby z jaką się zmaga jest wzorem pracowitości a przede wszystkim koleżeństwa🙂
Ja też mam prenatalne za tydzień we wtorek, trzymam za Nas kciuki 🌺
Chciałam jeszcze iść w zeszłym tygodniu na konteolne USG na NFZ ale nie mogę się dodzwonić od kilku dni, a nie chce mi się jechać do miasta, więc chyba muszę uzbroić się w cierpliwość 🙄

reklama
Hej :) u nas dzis 11+0, ale ten czas leci! Generalnie jeżeli będzie chlopak to Szymon a jak dziewczynka to Wiktoria 🙈🥰 dużo było rozmów na temat imion ale w końcu kompromis mamy i tak już zostanie 💕. Ogolnie czuje się dobrze, tylko momentami robi mi się troszkę niedobrze ale do przeżycia. Urlop się kończy i czas wracać w środę do pracy.. bardzo mi się nie chce 🤣
Powodzenia na wszystkich Waszych wizytach!! Czekamy na same dobre info i piękne zdjęcia 🍀🤞

Ja też mam prenatalne za tydzień we wtorek, trzymam za Nas kciuki 🌺
Chciałam jeszcze iść w zeszłym tygodniu na konteolne USG na NFZ ale nie mogę się dodzwonić od kilku dni, a nie chce mi się jechać do miasta, więc chyba muszę uzbroić się w cierpliwość 🙄
Ja widziałam dzidzie w czwartek, to jakoś wytrzymam do 12.10. Tylko z uwagi na mój dojrzały wiek 40 + to będzie dla mnie trudna wizyta no i może nie dać ostatecznych odpowiedzi 🙄 nie spodziewam się wyników jak u młódki, trochę boje się swojej reakcji...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry