• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kwietniowe mamy 2022

reklama
Wyszło mi: przepływ na zastawce trójdzielnej nieprawidłowy 😭
W sobotę muszę zrobić papę i ponowne usg..
Czułam że coś będzie nie tak...😭
Chyba do wyników się wyłączam z forum.. 😔
Trzymam mocno kciuki i tulę! Będzie dobrze! Naprawdę z tego co napisałaś o reakcji lekarza to nie wygląda to bardzo źle, niemniej w 100% rozumiem Twoje samopoczucie i strach. Rób tak żebyś Ty się jak najbardziej komfortowo czuła...

Może okaże się że to wina usg albo coś...jeden lekarz zmierzy coś tak drugi siak a kolejna sprawa jakość sprzętu. Trzymaj się i staraj myśleć pozytywnie. Przesyłam uściski

Wiem, że bardzo się stresujesz, ale spróbuj do czasu badań i wyników nie myśleć negatywnie! Te wskaźniki są bardzo trudne do ocenienia, to nawet było napisane w tym artykule który Kropka wstawiła. Trzymam mocno kciuki!!!! :*

Od 3 dni codziennie rano budzę się z bólem głowy :( nie wiem co z tym zrobić, ciężko się tak w ogóle myśli i pracuje. Eh, przynajmniej tyle, że powiedziałam managerom w pracy o ciąży tydzień temu więc zdają sobie sprawę, że nie rozumuję teraz najlepiej.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry