• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kwietniowe mamy 2022

reklama
Ja mam kilka poronień na koncie. Wiem, że jak poczuje ruchy to się uspokoję bo będę wiedział że serduszko bije❤️ Od ostatniej wizyty byłam spokojna aż do wczoraj. Boje się co dziś usłyszę. A jak by tego było mało to mój lekarz spóźnia się godzinę i nikt nie wie co się dzieje i czy wogle dziś będzie 🤷🏻‍♀️

Moje włosy wyglądają jak miotła 🙈 Strasznie są wysuszone🤦🏻‍♀️ Szkoda, że nie mogą wchłonąć nadmiaru tłuszczyku np z brzucha🤣
Kciuki za wizytę😊 Czekam na wieści😊
Wszystko będzie dobrze , ja też mam schizy przez wczesniejszw poronienie w dodatku tu od początku plamiłam więc wcale nie napajało optymizmem😬... na szczęście wszystko jest ok a plamienia prawdopodobnie przez heparyne. Jednak jak się uspokoić😔❤❤

Ja spodnie wymienilam już dawno, ale to raczej ze względu na obrzęki i wzdęcia. Mam same z wyższym stanem i poprostu uciskaly! Na razie jedne z H&M, ale po prenatalnych poczułam, że wszystko może być dobrze i czekam na kolejne z zalando, bo jednak z 1 para spodni ciężko żyć.
Teraz jeszcze taki etap, że ukrywam pod szerokimi swetrami, bo nie widać czy to nadwaga czy ciąża. 🙈
W sobotę byliśmy u znajomych, założyłam dopasowaną spódnicę żeby było mi wygodnie i na to luźną koszulę żeby nie było nic widać bo nikt nic jeszcze nie wie a jakiś tam brzuszek (raczej tłuszczowy niż ciążowy 😂) zaczął się robić. Źle usiadłam, przyszła koleżanka, stanęła obok mnie i nagle do mnie z tekstem czy ona dobrze widzi 🙈 od razu strzeliła że w ciąży jestem i tyle było z niemówienia, a wszystko przez to że koszula mi się źle ułożyła podczas siedzenia a ja nie zauważyłam 🤣

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry