reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
A czy moge zapytać po jakim czasie udało Wam się zajść w kolejną ciążę?
Ja poroniłam w grudniu :) 2 miesiące po odpuściliśmy bo miałam doła ... Potem chyba z 2 miesiące się staraliśmy ale potem miałam mieć operację i znów przestaliśmy a teraz 4 miesiące powiedziałam będzie co ma być i tyle i się udało :)

Ja też nie chciałam iść do szpitala więc dostałam 2 tyg zwolnienia i jakby się nie zaczęło miałam skierowanie do szpitala ale na szczęście ostatniego dnia się zaczęło krwawienie na następny dzień 1.5 mocnych skurczy jakby parcia brałam pyralginę i po tyg poszłam na USG i było czysto więc na tyle się dobrze skonczylo zaczynałam 3 miesiąc ... Teraz się bardzo boje że dojdzie dalej i będzie gorzej ale trudno ... Chce mieć dziecko więc musE wytrzymać :)
nalezymy do grupy kobiet, które mają troszkę dłuższą i bardziej krętą drogę do swojego małego marzenia [emoji4] ale damy rade i się doczekamy [emoji4]

A czy moge zapytać po jakim czasie udało Wam się zajść w kolejną ciążę?
Nam lekarza zabronil sie starac bo to było drugie poronienie, dopiero jak zrobimy genetykę, histeroskopię i inne badania, a ze była pandemia to zajęlo nam to aż 7 miesiecy. Jak sie okazalo, ze wszystko ok, to dopatrzył się cienkiego endometrium i skierował nas do kliniki. Nowy lekarz jak usłyszal, ze ponad 7 misiecy sie wtrzywywalismy to sie popukał po głowie, tym bardziej że okazało się że mam bardzo niską rezerwe jajnikową i czas jest na wage złota. I w 3 cyklu po przerwie się udało, równo rok po tamtej ciąży [emoji4]

Tak chciałam żeby mój mąż był Tata przed 30 😭 Oczywiście lekarz mi jeszcze robi jakaś nadzieje na to, ze dopóki nie spada to mam się nie załamywać bo wszystko się może stać… jakoś w to nie wierze. Tylko dlaczego mam wszystkie ciążowe objawy?

Tak chciałam żeby mój mąż był Tata przed 30 😭 Oczywiście lekarz mi jeszcze robi jakaś nadzieje na to, ze dopóki nie spada to mam się nie załamywać bo wszystko się może stać… jakoś w to nie wierze. Tylko dlaczego mam wszystkie ciążowe objawy?
Kochana wiem, że Ci ciężko, ale staraj się nie stresować, nie denerwować, bo działa to na niekorzyść i na Twoje zdrowie bardzo negatywnie ❤️

reklama
Nam lekarza zabronil sie starac bo to było drugie poronienie, dopiero jak zrobimy genetykę, histeroskopię i inne badania, a ze była pandemia to zajęlo nam to aż 7 miesiecy. Jak sie okazalo, ze wszystko ok, to dopatrzył się cienkiego endometrium i skierował nas do kliniki. Nowy lekarz jak usłyszal, ze ponad 7 misiecy sie wtrzywywalismy to sie popukał po głowie, tym bardziej że okazało się że mam bardzo niską rezerwe jajnikową i czas jest na wage złota. I w 3 cyklu po przerwie się udało, równo rok po tamtej ciąży [emoji4]
U mnie też rok minął ciekawe jak teraz się zakończy ciąża :)

Do góry