reklama

Test

Adella1234

Zaciekawiona BB
Witam wszystkich serdecznie. Mam pytanie do doświadczonych. Otóż może ktoś mi logicznie wytłumaczyć czemu test owulacyjny 5 dni przed okresem wychodzi pozytywny. Jest bardziej pozytywny niż w dzień owulacji.
Nie wiem czemu wgl zrobiłam ten test , chyba przez to że został mi jeden i stwierdziłam że nie będzie tak bez sensu leżał. Były starania w tym cyklu , ale jakoś nie nastawiam się że coś z tego wyszło.
Czy to jest jakiś problem z hormonami ?
Planujemy dzidzię , i stąd testy owulacyjne żeby choć w jakiś sposób sobie pomóc.

Załączniki

• IMG_20211007_220605.jpg
    IMG_20211007_220605.jpg
    222,8 KB · Wyświetleń: 199
  • IMG_20211005_114910.jpg
    IMG_20211005_114910.jpg
    204,7 KB · Wyświetleń: 720
reklama
wysoki poziom LH może utrzymywać się do okresu, okres występuje 14 dni po owulacji, więc cos mi to nie pasuje że już jesteś 15 dpo ale jeszcze 5 przed okresem
No cykl u mnie wypada 28-33dni , ostatni okres trwał 8 dni , później kilka dni przerwy i lekarza kazał przyjechać na badanie , więc pojechałam był to 15 dzień cyklu , no i teraz czekam za następna @. O owulacji poinformował mnie lekarza , więc raczej sobie tego nie wymyślił. Już się głupia zrobiłam ...

No cykl u mnie wypada 28-33dni , ostatni okres trwał 8 dni , później kilka dni przerwy i lekarza kazał przyjechać na badanie , więc pojechałam był to 15 dzień cyklu , no i teraz czekam za następna @. O owulacji poinformował mnie lekarza , więc raczej sobie tego nie wymyślił. Już się głupia zrobiłam ...
ja nie mowie, ze lekarz zle mówi. Zrób lepiej test ciążowy.

reklama
Ale nie sprawdzasz ciąży testem owu. A test owu robisz do pierwszego pozytywnego

Ale nie sprawdzasz ciąży testem owu. A test owu robisz do pierwszego pozytywnego
No to jest raczej logiczne ja nie sprawdzam tutaj ciąży testem owulacyjnym. Został sobie jeden więc go zrobiłam z czystej ciekawości. Bardziej mnie martwi to czy coś jest nie tak z hormonami.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry