Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
O matko, ja też mam tak przy kichaniu! Albo gwałtownym ruchu. Tak pod brzuchem w stronę pachwiny z prawej albo lewej albo o zgrozo z dwóch stron! Ostatnio aż gwiazdy przed oczami zobaczyłam...
Też czekam w poniedziałek pobranie we wtorek wysyłka, ale ja robiłam u swojego lekarza i powiedział żebym w poniedziałek się odzywała bo mogą już być. Ja wzięłam nifty plus, któraś z dziewczyn miała po 3 dniach chyba.Hej Przyszle Mamusie czy ktoras z Was robila badania NIFTY? Jak dlugo czekalyscie na wyniki? Za mna dopiero 2 dni po oddaniu probki, a na wyniki czeka sie od 10-15dni. Caly czas mysle o wynikach, a ta bezsilność mnie wykańcza.
Pozdrawiam
Cześć Dziewczyny, cały czas Was czytam, ale mało się udzielamU mnie 11+2, prenatalne w przyszłym tygodniu. Dzisiaj byłam na wizycie kontrolnej, wyszła mi lekka anemia i podwyższone ciśnienie więc mam zmiane witamin i leki na ciśnienie. Mam pytanie do dziewczyn, które zdecydowały się na NIFTY. Jaki jest u Was koszt tych badań i czy robicie je jednocześnie ze standardowymi prenatalnymi?
Super!A właśnie wiem, że uwielbiacie zdjęcia a więc proszę to moja kruszynka![]()
Ja robiłam w środę, a lekarz zadzwonił z wynikami we czwartek po godz. 21.Hej Przyszle Mamusie czy ktoras z Was robila badania NIFTY? Jak dlugo czekalyscie na wyniki? Za mna dopiero 2 dni po oddaniu probki, a na wyniki czeka sie od 10-15dni. Caly czas mysle o wynikach, a ta bezsilność mnie wykańcza.
Pozdrawiam