• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kwietniowe mamy 2022

reklama
A widzisz 😆.... u mnie do pewnego etapu nie jedynie sobie mierzy głowica usg i dwa razy sprawdzil tylko czy szyjka zamknięta. Także ja tam będę zarośnięta blona dziewicza do porodu 🤣🤣🤣
moj lekarz powiedział, że nie bada jeśli pacjentka nie zglasza ze cos się dzieje aby wlasnie jeżeli nie ma potrzeby, nic tam nie działać 🙈😅 także podobne podejście chyba.. pewnie w końcu przyjdzie moment, gdzie będzie potrzeba zbadania 🤔

moj lekarz powiedział, że nie bada jeśli pacjentka nie zglasza ze cos się dzieje aby wlasnie jeżeli nie ma potrzeby, nic tam nie działać 🙈😅 także podobne podejście chyba.. pewnie w końcu przyjdzie moment, gdzie będzie potrzeba zbadania 🤔
Dokladnie 😁 to tak samo u mnie :) No różne szkoły, kiedyś po pobraniu krwi trzymało się zgieta rękę w łokciu..Teraz trzeba mieć wyprostowana 😅 i bądź tu madry🤪

reklama
Dziewczyny czy Wy też macie dzisiaj taka niemoc? Ja na nic nie mam siły, normalnie padłam i leżę...
Ja się mega źle czuję. Młody od 2 tygodni nie chodzi do przedszkola, bo kaszle, nic mu nie przechodzi, chociaż od 5 dni jest na lekach. Najgorsze, że oprócz tego kaszlu nic mu nie dolega, ma tyle energii, że ja nie wyrabiam za nim, nie ma szans na drzemkę. 😂
Jutro znowu musimy iść do lekarza, chyba już po antybiotyk. No i od wczoraj i ja zaczęłam kasłać i trochę boli mnie w klatce piersiowej, ale nie chcę brać żadnych leków. Na razie liczę, że trochę pokaszlę i mi przejdzie.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry