Niedługo mama
Fanka BB :)
I Lipaaa też nam gdzieś zniknęła
koleżanki odezwać się 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha żeby tylko rozwodu nie byłoJa jutro mam rocznicę drugą ślubu. Tak więc sobie funduje nowe doznaniajeszcze tylko będę mieć znieczulenie miejscowe. Mam nadzieję ze poboli ale bez dramatu
I jedno i drugie. :-) z tym że krem używam do twarzy a emulsje do ciałaCo to masz do smarowania z Oillan? Krem czy emulsja do ciała?
To my mieliśmy podobną plamkę jak tutaj na rączce. Moja tez miała na łokciu 2 takie teraz zniknęły to może i ku mamy alergiczne. Ale je w sumie to samo cały czasOdnośnie alergii, tak właśnie Nelka wygląda. Teraz jeszcze złagodzone, ale jak nie posmaruje maścią ze sterydem to ma bardziej czerwone.
Zobacz załącznik 1325156Zobacz załącznik 1325157Zobacz załącznik 1325158Zobacz załącznik 1325159
Nie no, ale wesoło jutro będzie miał mój mąż. Będzie pewnie ze mnie sobie żartować sobie.Haha żeby tylko rozwodu nie byłopowodzenia jutro, będzie dobrze
![]()
Ja wdrożyłam konsekwencje i tulam do skutku i w sumie od 3 dni się sprawdza.Drugi dzień u nas to samo. Brak drzemki od 15 do 19. Juz ok 19 była marudna I szybko ją kąpaliśmy. Właśnie zasnęła ale podejrzewam ze jeszcze obudzi się z kilka razy. Nie wiem czy za dużo wokół niej się dzieje że nie chce mi w ciągu dnia zasnąć.
U nas dziś 4 drzemki w ciągu dnia, sama potrzebowała sobie chyba weekend odespać. I dziś nawet jadła ładnie. Weekend spaliśmy u teściów to tam miała za dużo wrażeń.Ja wdrożyłam konsekwencje i tulam do skutku i w sumie od 3 dni się sprawdza.![]()
Szczerze mówiąc to nie chce mi się. Ten Mr Ziggy ma dobry skład, a ja mam tyle rzeczy, które chciałabym robić i tak mało czasu, że ograniczam co mogę. Ostatnio każde 5 minut ma znaczenie.A pisałaś kiedyś, że sama robiłaś proszki do prania jak Ci to wychodziło? W sensie czy dobrze prały i dlaczego już ich nie robisz?zastanawiam się czy wogole gra jest warta świeczki
![]()
Ja znieczulenia nie miałam wcale, rzekomo przy karmieniu nie wolno, a potem u Hafiji się dowiedziałam, że jednak można. Ale w sumie dramat był tylko z tym, że mam zrosty przy jajniku po operacji i prawdopodobnie endometriozę właśnie przy jajnikach, bo tam mnie bolało. Także na pewno będzie dobrze. A z ciekawości, czemu robisz? Coś mi w głowie brzęczy ale nie do końca.Ja jutro mam rocznicę drugą ślubu. Tak więc sobie funduje nowe doznaniajeszcze tylko będę mieć znieczulenie miejscowe. Mam nadzieję ze poboli ale bez dramatu
Szczerze mówiąc to nie chce mi się. Ten Mr Ziggy ma dobry skład, a ja mam tyle rzeczy, które chciałabym robić i tak mało czasu, że ograniczam co mogę. Ostatnio każde 5 minut ma znaczenie.
Ja znieczulenia nie miałam wcale, rzekomo przy karmieniu nie wolno, a potem u Hafiji się dowiedziałam, że jednak można. Ale w sumie dramat był tylko z tym, że mam zrosty przy jajniku po operacji i prawdopodobnie endometriozę właśnie przy jajnikach, bo tam mnie bolało. Także na pewno będzie dobrze. A z ciekawości, czemu robisz? Coś mi w głowie brzęczy ale nie do końca.
Ja się w końcu doczekałam, że mała chce jeść tak solidnie, dzisiaj zanim się zorientowałam złapała i zjadła naleśnika kawałek. Ssmorobny i bez cukru, za to z jajkiem, jogurtem, mlekiemjakby miała sensacje to nawet wiem po czym
![]()
To dobrze mi dzwoniło. Oczywiście,że przeżyjeszMam podejrzenie wrzodziejącego zapalenia jelita grubego. Mam naprzemiennie zaparcia oraz biegunki i śluz podczas oddawania oraz brzuch mnie dość często boli. Tak więc jutro zobaczymy co wyjdzie.
Ja wychodzę z założenia że przeżyłam gastroskopię, poród to i to przeżyję.