U
uzytkowniczkaa
Gość
Więc narazie wyluzuj weź książkę herbatkę i pełen relaxNie miałam jeszcze, dopiero w czwartek idę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Więc narazie wyluzuj weź książkę herbatkę i pełen relaxNie miałam jeszcze, dopiero w czwartek idę
Dzięki, spróbujeWięc narazie wyluzuj weź książkę herbatkę i pełen relax![]()
Ja tak samo i tego się trzymajmy [emoji7]Ja tym razem jestem pozytywnie nastawiona. Nie moze mi sie caly czas nie udawac. Musi byc wkoncu dobrze.
Ja jestem wg owulacji 5+6 i praktycznie żadnych objawow oprócz częstego oddawania moczu (często i na już) +w nocy czego nigdy nie miałam. Piersi raz bolą przy dotyku raz nie. W dniach kiedy mam mieć miesiączkę bolały niesamowicie.Dziewczyny ma któraś tak, ze nie ma żadnych kompletnie objawów? Ani piersi ani jajniki nic kompletnie oprócz braku miesiączki i pozytywnego testu? Ja już panikuje ale wydaje mi się, ze coś jest nie tak.
Mój lekarz prywatny sam mówił że mam znaleźć kogoś na NFZ żebym za badania nie płaciłaDziewczyny mam pytanie. Niektóre z Was idą do giną prywatnie i na nfz. Czy cała ciążę tak robicie? Mnie to ciekawi czy jeden lekarz nie jest złyo drugiego?
Jak macie książeczkę ciąży to macie jedna cxy dwie?
Ja tylko prywatnie w pakiecie Medicover. Ewentualnie dopłacę za prenatalne u konkretnego lekarza. Plus planuję fizjo urog, ewentualnie doule.Dziewczyny mam pytanie. Niektóre z Was idą do giną prywatnie i na nfz. Czy cała ciążę tak robicie? Mnie to ciekawi czy jeden lekarz nie jest złyo drugiego?
Jak macie książeczkę ciąży to macie jedna cxy dwie?