reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zdrada

I zgadzam się z tobą,ale oprócz seksu ważne jest zaufanie ,a w tym związku trudno o nim mówić a szczerość tutaj akurat jest bardzo bolesna.Ja słysząc coś takiego wyszłabym chyba z siebie i staneła obok.Mam taki charakter,że słowa bardzo szybko potrafią mnie zranić ,mimoże nie pokazuję tego po sobie.Wydaje mi się,że taki związek nie ma sensu skoro facet szuka przygód przez gg.

reklama
I zgadzam się z tobą,ale oprócz seksu ważne jest zaufanie ,a w tym związku trudno o nim mówić a szczerość tutaj akurat jest bardzo bolesna.Ja słysząc coś takiego wyszłabym chyba z siebie i staneła obok.Mam taki charakter,że słowa bardzo szybko potrafią mnie zranić ,mimoże nie pokazuję tego po sobie.Wydaje mi się,że taki związek nie ma sensu skoro facet szuka przygód przez gg.
Ja też taka jestm, słowa mnie ranią na maxa. Za to mój mąż twierdzi, że słowa nie mogą ranić, bo to tylko słowa......:baffled:
Też mi się tak wydaje. Ale każdy (no prawie) zasługuje na drugą szansę.......

Jezeli facet na gg juz wypisuje taie rzeczy na swoja kobiete, do tego ma na mysli zdrade... Przekonalam sie na wlasnej skorze, ze poprawa tylko tymczasowa...
I tak zdradzi... Nawet jak w lozku bedzie swietnie :-/

Ja się cały czas zastanawiam co ona ma takiego w sobie ,ze on na nią leci.Pocieszające jest to że ona raczej na niego nie.Myślę czy ja jeszcze jakoś zawiniłam,że on myśli o innych.Wiem,że niemożna wszystkiego zwalać na siebi żeon tez jest winny,że tak jest miedzy nami.Ale chce z nim być i chce zeby było lepiej.

Ja chcialam byc ze swoim i co?
:-/...
Co chwile znajdowala sie chetna panienka :-/... O takie nie trudno!
Zmienialam cos w naszym zwiazku. On nie bo jemu tak bylo dobrze...
Kobieta u boku a panienka z boku :-/... I tyle...

Wszyscy chcą,żeby ich związek był udany ale nie zawsze tak jest.Moje małżeństwo rozpadło się po 15 latach.Nie było udane od początku ale zawsze się dziłam,że będzie dobrze- pomyliłam się,Brakowało tam czegoś nie potrafiliśmy rozmawiać o naszych bolączkach.Teraz od 6 lat jestem w nowym związku i wiem na czym polega prawdziwe życie.Nie mamy przed sobą tajemnic rozmawiamy o wszystkim.Nasz związek polega na szczerości i pełnym zaufaniu i naprawde teraz moge powiedzieć,że mój związek jest naprawde udany i szczęśliwy.Nigdy nie zaakceptowałabym zdrady w związku wiem co to znaczy i jak boli.

Mija żeby związek był udany obie strony muszśą tego chcieć.Musicie dużo pracować nad tym,a jeżeli ty chcesz a on nie to nic nie zrobisz,a takie łudzenie się nie ma sensu

reklama
Do góry