Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wszystko wyjdzie w badaniach genetycznych.
Ale z tego co wiem to są geny dominujące i recesywne. I jeżeli kolor rudy u niego w rodzinie i u niej jest recesywny to sie nie ujawnia. Ale jeżeli te dwa geny się "spotkają" razem, wtedy tworzą gen dominujacy i powstaje cecha.
Ja oczywiście nie mówię, że to jego dziecko......tak tylko napisałam, bo jest taka możliwość.....
Ja mam niebieskie oczy jako jedyna w całej rodzinie. Ani moi rodzice, dziadkowie, rodzeństowo (rodzone i cieotecznie) czy wujkowie i ciocie nie maja niebieskich oczu...tylko ja

Opowiem wam historie kumpla..
W dzien porosu dziecko... OKAZALO SIE RUDE!! A oni oboje ciemne wlosy :-/... A byly chlopak tej laski jest rudy.
, no nie osłabiajcie mnie !!!nie piszcie mi, że tylko na tej podstawie chłopak ma wątpliwości, że dziecko jest nie jego!!!!!! U mnie było tak samo, mama prawie brunetka, tata ciemny szatyn, żadnych rudzielców w najbliższej rodzinie, aż tu ja się pojawiłam ruda jak marchewka, i żeby jeszcze tego było mało, wszyscy, ze strony ojca i matki mają niebieskie oczy a ja mam piwne....i co ojciec powinien się mnie był wyrzec????!!!!...nie no, to już przesada. Geny czasami płatają nam różne figle,z tego co pamiętam dziedziczy się cechy do 7 pokolenia wstecz.
choć nie rozumiem czemu) ale żeby być tak ....niemądrym. Pamiętam, że i mojej mamie sąsiedztwo dokuczało z powodu tego niespotykanego w rodzinie koloru włosów(sąsiad był rudy
poważnie), ''koledzy''tatusia też. Na szczęście jemu nie przyszedł taki genialny pomysł jak badanie ojcostwa-i dobrze, bo straciłby mój szacunek.