marzycielkaa
Fanka BB :)
Ja wybralałabym Ignacego i Magdalene. Fajnie sie zdrabnia te imiona. Malutka Madzia i dorosła powazna pani Magdalena
Mały Ignaś i dorosły Ignacy
ale i tak najwazniejsze, żeby imiona podobaly się rodzicom 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie w żadnym wypadku nie poczułam się urażona. Ile osób tyle opinii, pytam z ciekawości jak te imiona są odbierane. Akurat te 2 imiona męskie były wybierane "na siłę". Od dzieciństwa marzyło mi się inne imie dla synka, ale już powtarza się w najbliższej rodzinie i nie chcę ich dublować. Wiem, że "usłyszę" pewnie rady, że skoro podoba Ci się tyle lat to może warto nazwać, ale NIE - myślałam o tym i coś mi "zgrzyta" z tyłu głowy i przeszkadzało by mi to bardzoMam identyczne zdanie jak Koleżanka (mam nadzieję, że nie poczuła się urażona DarkAsterR)![]()
Sama masz takie imięZ podanych podoba mi się tylko Magdalena - ale ja zawsze stawiam na imiona, które mają dużo zdrobnień
Sama masz takie imięI jak odbierasz swoję imię "Aleksandra" po dłuższym jego noszeniu ?
Dziękuję i również pozdrawiamZdecydowanie Marcel dla chłopca, sama synowi tak dałam i według mnie ładniejszego nie maa dla dziewczynki trudno mi wybrać z wymienionych. Pozdrawiam.