reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Listę do ręki i serca Madzi uważam za otwartą;-):-D
Zbieramy się na dworek bo skoro pani doktor zezwoliła to co mamy nie poopalac się ciupkę.
Zanim Adrian wyzdrowieje to go chyba na strychu zamknę jest taki mega zmierzły że nerwy mi puszczają:wściekła/y: Ja każdy chory chłop:dry:
Do potem lachonki:tak:
My też się piszemy:-D powiem od razu że będę dobrą teściową:tak::tak::-D:-D

Moje Małpiątko śpiocha, a ja Wam wrzucam 3 foteczki :
na dwóch pierwszych fochy Oliwki, a na trzeciej pożeranie chrupolka

Córa super!

Pochwalę się wam moją małą Lachonką;-) Ostro ostatnio wyrosła i wszystkie spodnie z niej zjeżdżają:tak:

Aha nie wiecie może ile od antybiotyku można szczepic? Bo zapomniałam się wczoraj spytac:sorry2:
CUDO!!!!

Śliczny lachonek.:tak:A kandydata na zięcia już masz upatrzonego?? Bo jak nie to możemy zacząć pertraktować ;-)
Halllo My pierwsi w kolejce;-);-);-)

Dopisz Maciusia i Grzesia (może lubi młodszych;-)) a na Karolka od Bodzinki, uważaj, bo on na dwa fronty leci -widziałam, jak Bodzia umawiała sie z Inną.;-):-D:-D:-D:-D
Ty nie podglądaj;-)Koffana;-)A co Karollo hrem zakłada a ja lubie być walcowana podwójnie a nwet potrójnie:-p:-p

CUDO!!!

Wróciliśmy...
Śmierdze tak,że ojej....
Plac zabw zaliczyliśmy i Inna szczerze współczuje, łącze się w bólu, patrzących pod walec....Moje dziecko jest aspołeczne:dry:Najpierw bawiłs ie w miare, potem zaczął sypac po głowach piaskiem, następnie dorwał się do rowerw i nie dało się go odciągnąć.Wyjącego zabrałam dalej i spokój.Widzieliśmy wiewiórke, pieski, pogoniliśmy za nimi, pouciekął mi na trawe i było super póki znowu nie wróciliśmy an plac zabaw.Tym razem dojrzał autko:baffled:Wsadziłam go do wózka, i na syrenie opuściliśmy plac zabaw.Po 5 min zasnął..Myślałam,że pośpi ze 2h a on po pół godzinie siada i nadaje:baffled:Dobrze,że targ miałąm do zaliczenia..Prawie cały ten czas na dworze, nie licząc Biedrony i ja padam...A Karollo...Szczęśliwy i pełęn życia..RATUNKU

Fotki pózniej..

Zanim Adrian wyzdrowieje to go chyba na strychu zamknę jest taki mega zmierzły że nerwy mi puszczają:wściekła/y: Ja każdy chory chłop:dry:
Oj,współczuję. Na pocieszenie dodam, że ja mam dwóch chorych maruderów.:baffled:

Oliwka cudna, nawet jak się złości.;-):tak: Choć fanaberii na placu zabaw nie zazdroszczę.:no:

reklama
Do góry