reklama
I
iiwka
Gość
My też się piszemyListę do ręki i serca Madzi uważam za otwartą;-)
Zbieramy się na dworek bo skoro pani doktor zezwoliła to co mamy nie poopalac się ciupkę.
Zanim Adrian wyzdrowieje to go chyba na strychu zamknę jest taki mega zmierzły że nerwy mi puszczająJa każdy chory chłop
Do potem lachonki![]()

Córa super!
CUDO!!!!
Halllo My pierwsi w kolejce;-);-);-)Śliczny lachonek.A kandydata na zięcia już masz upatrzonego?? Bo jak nie to możemy zacząć pertraktować ;-)
Ty nie podglądaj;-)Koffana;-)A co Karollo hrem zakłada a ja lubie być walcowana podwójnie a nwet potrójnieDopisz Maciusia i Grzesia (może lubi młodszych;-)) a na Karolka od Bodzinki, uważaj, bo on na dwa fronty leci -widziałam, jak Bodzia umawiała sie z Inną.;-)![]()

CUDO!!!
I
iiwka
Gość
Bodziu co się obijasz ?
Wróciliśmy...
Śmierdze tak,że ojej....
Plac zabw zaliczyliśmy i Inna szczerze współczuje, łącze się w bólu, patrzących pod walec....Moje dziecko jest aspołeczne
Najpierw bawiłs ie w miare, potem zaczął sypac po głowach piaskiem, następnie dorwał się do rowerw i nie dało się go odciągnąć.Wyjącego zabrałam dalej i spokój.Widzieliśmy wiewiórke, pieski, pogoniliśmy za nimi, pouciekął mi na trawe i było super póki znowu nie wróciliśmy an plac zabaw.Tym razem dojrzał autko
Wsadziłam go do wózka, i na syrenie opuściliśmy plac zabaw.Po 5 min zasnął..Myślałam,że pośpi ze 2h a on po pół godzinie siada i nadaje
Dobrze,że targ miałąm do zaliczenia..Prawie cały ten czas na dworze, nie licząc Biedrony i ja padam...A Karollo...Szczęśliwy i pełęn życia..RATUNKU
Fotki pózniej..
Śmierdze tak,że ojej....
Plac zabw zaliczyliśmy i Inna szczerze współczuje, łącze się w bólu, patrzących pod walec....Moje dziecko jest aspołeczne

Fotki pózniej..
Przed sekundą wróciąłm i od razu do Was...Teraz czas cós zjeść...Skąd on ma tyle sił?????????Bodziu co się obijasz ?
I
iiwka
Gość
Oj współczuję. Ja swojego uśpiłam i dzięki temu mam chwilkę na odpoczynek

Oj,współczuję. Na pocieszenie dodam, że ja mam dwóch chorych maruderów.Zanim Adrian wyzdrowieje to go chyba na strychu zamknę jest taki mega zmierzły że nerwy mi puszczająJa każdy chory chłop
![]()

Oliwka cudna, nawet jak się złości.;-)

reklama
I
iiwka
Gość
A ja jestem ciekawa jak Kacper będzie się zachowywał jak będzie większy;-)
Podziel się: