reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Madżka jak ty ładnie kręcisz tyłeczkiem:-D
a co myslisz, kasete mam instruktazową? mam:tak::tak: no to się gibam :-D:-D a jak wreszcie
013.gif
to dopiero będę kręcić:-D:-D

Halllo My pierwsi w kolejce;-);-);-)

Ty nie podglądaj;-)Koffana;-)A co Karollo hrem zakłada a ja lubie być walcowana podwójnie a nwet potrójnie:-p:-p
Ooooooo... To jak tak, jak Lolo gardzi Oliwką i woli Madzię, to my nie chcemy w ogóle :-p. I zobaczysz, Bodzia, jak będziesz żałowac, że wzgardziłaś tak cudowną synową :laugh2:

Tylko jest problem z tymi płytami. One nie działaja. Ja mam dwie, obejrzałam parę razy i efektu nic a nic nie widac;-);-);-);-);-);-)
he%20he.gif

na kondychę najlepsza jest
012.gif
O tak, potwierdzam - wyrabia praktycznie wszystkie mięśnie i do tego zawsze jest pod ręką :tak::tak:

Ooooooo... To jak tak, jak Lolo gardzi Oliwką i woli Madzię, to my nie chcemy w ogóle :-p. I zobaczysz, Bodzia, jak będziesz żałowac, że wzgardziłaś tak cudowną synową
Pskudo przeciez pisz,że Lolo harem zakłada.U Was tyż pierwszy na liście.Obie takie śliczne,że żadnej nie przepuszcze:-D:-DNo nie czytasz,że ja lubie byc walcowana????Jak mnie obie powalcują to....

1334.gif
zaraz o Madzię bedą się pojedynkować:dry::dry: ponawiam ofertę - młody ale nadwyraz dojrzały emocjonalnie Szym U. waga lekka, poczucie humoru, bez nałogów:tak::tak::-D

reklama
Do góry