reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Czajo, pisałyśmy o marudzeniu i o skoku, no to mam: dziś 2 ząb i Melania nagle sama siada, jakby nigdy nic, siada sobie jak stara ni z tego ni z owego. Wesoła, zadowolona, jak ręką odjął nie marudziła dziś nic.
I tu pytanie ?
W jaki sposób Wasze siadają?
Widziałam jak siada Anastazja (całe wieki temu już to robiła 😀) I to wyglądało zupełnie inaczej niż moja. Melania z pozycji czworaków siada na pupę rozsuwa kolanka I przesuwa stópki zza siebie do przodu. Dorosły w życiu by tego nie zrobił.

A jak Wasze?
Ciekawi mnie, który sposób częściej nasze marcowe dzieci wybierają?
Mój jeszcze nie siada ,właśnie czy któryś dzieciaczek może tak miał albo ma że raczkuje a nie siada? Chociaż Od kilku dni zauważyłam, że z pozycji na czworakach próbuje usiąść na pupę tylko nie wie co ma zrobić z rączkami😅

no ja banana unikam daje tak z 1/3 max na tydzień
z jajkiem to samo tak jedno n a tydzień a i tak mały lubi najbardziej żółtko 😂
ja bym nie dawała szczerze czopka dopiero po tyg
możesz spróbować dać też Śliwki suszonej tylko nie na noc 😜
Nie dawałam jej ostatecznie kolacji, dałam wodę i mleko i powinna się odblokować.

reklama
Do góry