Ja nie kumam tej teoriiSuper! Wg teori Ramzeia będzie dziewczynka![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie kumam tej teoriiSuper! Wg teori Ramzeia będzie dziewczynka![]()
Poznajecie to po zdjęciu usg? :dJa nie kumam tej teoriizaraz zdj wstawię
oczywiście nie jest tak że wierzę ale ciekawa jestem
Ja nie,Poznajecie to po zdjęciu usg? :d
Andziulka a tu co? Babska ciekawość mnie bierze a sama tego nie ogarniamSuper! Wg teori Ramzeia będzie dziewczynka![]()
Że jak po prawej lub na dole znajduje się dzidziuś na USG to dziewczynka a jak po lewej lub na górze to chłopiec. Ja w to nie wierzę ale niby u mnie w 1 ciąży się sprawdziłoJakie są jej założenia?
Wg tego co na foto to chyba chłopakAndziulka a tu co? Babska ciekawość mnie bierze a sama tego nie ogarniam![]()
Który jesteś tydzień? Ja też nic troszeczkę może piersi, ale coraz mniej.Dookoła dziewczyny o mdłościach, wymiotach, bólach w podbrzuszy, zmianach apetytu...
Ja nie powiem bo u mnie nieco się zapachy pomieszały ( papryka pachnie jak cynamon ) i piersi bolą ( dziś zdecydowanie mniej ) i zadyszki dostaję , ale i tak ciągle jest ta niepewność czy wszystko jest w pożądku.
Gdyby tak można było mieć w domu takie USG i sobie codziennie robić![]()
z tego wynika, ze moj syn mial być dziewczynkąWg tego co na foto to chyba chłopak![]()