KatJak
Fanka BB :)
Niestety protesty nic nie pomagają bo władza ma za nic głos obywateli.W koncu tak wku*wi* ludzi, ze wszyscy wyjda na ulicę. Przeciez takie cos nie moze przejsc! Co w ogole znaczy "kara za poronienie"?! Nie wyobrazam sobie tego.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Niestety protesty nic nie pomagają bo władza ma za nic głos obywateli.W koncu tak wku*wi* ludzi, ze wszyscy wyjda na ulicę. Przeciez takie cos nie moze przejsc! Co w ogole znaczy "kara za poronienie"?! Nie wyobrazam sobie tego.
Widzę.. Ale cos chyba mozna zrobic? Przeciez to jest chore. Mamy 21 wiek do jasnej cholery a nie pieprzone średniowiecze!Niestety protesty nic nie pomagają bo władza ma za nic głos obywateli.
W Salwadorze tak właśnie jestWidzę.. Ale cos chyba mozna zrobic? Przeciez to jest chore. Mamy 21 wiek do jasnej cholery a nie pieprzone średniowiecze!
To wiem. Nie wiedziałam, ze taki los spotka Polske..W Salwadorze tak właśnie jest
Mam dziwne przekonanie, że w średniowieczu sytuacja była lepsza.Widzę.. Ale cos chyba mozna zrobic? Przeciez to jest chore. Mamy 21 wiek do jasnej cholery a nie pieprzone średniowiecze!
Tego nie wiem. Jestem po prostu przerażona całą tą sytuacją. Naprawdę boję sie o Was wszystkie.. Mowilam o całym tym szajsie swojemu narzeczonemu to sie za glowę zlapał.Mam dziwne przekonanie, że w średniowieczu sytuacja była lepsza.
Tez mam taką nadzieję.A ja właśnie mam nadzieję, że niebawem przejdziemy do stanu normalności (bo nie oszukujmy się - dostęp do aborcji w Polsce przez ostatnie 20 lat to też była kpina), że aborcja będzie dostępna i legalna tak jak w reszcie normalnego świata. Bez żadnych powodów, bez żadnych ograniczeń.
Może nie za rok ani za 2, ale wahadło musi się odbić w drugą stronę.
Ze co?godek zablokowala mnie po reakcji smiechem na jej wydarzenie publicznego różańca w sprawie szczepionek z abortowanych płodów.
Dokładnie takZe co?Czyli bronimy płodów bez szansy na życie ale na covid niech ludzie umierają ?