reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No prosze jaki on delikatny :tak::-D;-) nastepnym razem kup słoiki ze sklepu i ranigast do tego dokup ;-)
chyba tira od razu zmaowie,,on naprawde strasznie zdychaa,,,,:baffled:
Ewcia no to masz trochę roboty
36_5_1.gif
:dry:
troche?/ od h,,,,ja i ciut ciutttttttttttttt

Anula hej!
Ewcia z tym sklepowym jedzeniem to tam same konserwanty wiec nawet gdyby mu nic nie bylo z watroba to lepiej mu gotuj :-)
!
no dokladnie,dlatego ja wsyztsko sama piek,gotuje,smaze,,,itddddd

Ewcia dobra jesteś ja czasem nie mam ochoty nawet w domu m. obiadu robić.w ogóle ostatnio to nic mi się nie chce ta pogoda dobija raz leje raz słońce.niech już będzie wiosna
ja musze,,,
Mój M całe szczęście potrafi sobie sam gotować. I muszę go jeszcze pochwalić :tak: gotuje świetnie :tak: więc nie mam problemu z "obgotowywaniem" go :tak:
moj to sobie raczejw tirze nic nie uppichci,,,no bo niby jak,,on tylko odrzewa i ziemniaki makaron lub ryz ewentualnie dorobi,dogotuje,,,,:tak:

reklama
Ewcia ja Ciebie podziwiam :tak::tak::tak: wołem by mnie nikt nie zmusił, żeby robić tyle jedzenia dla M. Ja to taka niedobra kobieta jestem ;-):tak::-D

Hejo Lachony! Już wróciłam! Byłam na pogrzebie (jak pisała Megusek) potem stypa i rodzice z siorką do nas przyszli. Teraz pojechali:sorry2: Zmęczona jestem i buty mnie obgniotły. Mus dzieci kąpac. Adrianek dziś lepiej z kaszlem ale niestety biegunki dostał:dry: Chyba muszę jutro znów do lekarza uderzyc:wściekła/y: Cosik mi się wydaje że zastrzyki go nie miną:no: Biedaczek:-(

Właśnie położyłam terroryste do łóżeczka i czekam aż zaśnie bo go przechwaliłam i usypiania mu się zachciało zobaczymy kto kogo przetrzyma.

Właśnie położyłam terroryste do łóżeczka i czekam aż zaśnie bo go przechwaliłam i usypiania mu się zachciało zobaczymy kto kogo przetrzyma.
oj z moim to byś sobie anula poczekała:tak::tak::dry::dry:cierpliwości zycze i wytrwałości no i słodkich snów dla terrorysty;-):-)
Ja uciekam bo zbliża się pora wieczornego krzątania okołokapielowego:tak: i jeszcze muszę męża do tesca wyprawić
16_5_42.gif
Jakbyście miały chęć lachonić to bardzo proszę od 22.00 krzyczeć:tak:;-);-):-D

a ja ide małego kpać,,
i dalej sprawdzam dorywczo testy,hehe,,,ale mam lenia,,ostatnio za dzuego
maz wroci to mi kopa na rozped zapoda zapewneeeeee:-D:-D

reklama
oj z moim to byś sobie anula poczekała:tak::tak::dry::dry:cierpliwości zycze i wytrwałości no i słodkich snów dla terrorysty;-):-)
Ja uciekam bo zbliża się pora wieczornego krzątania okołokapielowego:tak: i jeszcze muszę męża do tesca wyprawić. Jakbyście miały chęć lachonić to bardzo proszę od 22.00 krzyczeć:tak:;-);-):-D
Mój poległ udało mi się wygrać tą rozgrywkę musi się oduczyć zasypiania przy mnie do niedzieli bo mam wychodne a on ostatnio tylko ze mną nawet z m. ryczy Talibek mały

Do góry