• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Za niski przyrost?

Zupełnie niepotrzebnie [emoji847]
Beta piękna, na usg już na pewno widać zarodek więc nie stresuj się niepotrzebnie kolejnymi pomiarami
Rozumiem, trochę się uspokoiłam [emoji3526]
To dopiero 6 tydzień, jednak jak zobaczyłam dzisiejszy wynik to trochę się przestraszyłam, że nie było tego przyrostu 66% tylko 50%.

reklama
Tylko czy na pewno te 50% jest w porządku, w 6 tygodniu ciąży?
Trochę jednak się martwię 🙁
zobacz proszę, co napisała zazuu. Ja też przeżyłam chwilę grozy, ale poszukałam w internecie i faktycznie potem beta rośnie już wolno i nie podwaja się. Nie używaj już kalkulatorów ciążowych! Stres bardziej szkodzi niż ta beta

zobacz proszę, co napisała zazuu. Ja też przeżyłam chwilę grozy, ale poszukałam w internecie i faktycznie potem beta rośnie już wolno i nie podwaja się. Nie używaj już kalkulatorów ciążowych! Stres bardziej szkodzi niż ta beta
Już nie będę nic obliczać, kalkulować, bo tak jak piszesz - stres bardziej mi zaszkodzi.
Mój wynik jak najbardziej mieści się w normie laboratoryjnej ☺️

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry