Haha to dobrze przynajmniej jakaś zmiana garderoby

a nie to co ja mieszcze się ciągle w te same rzeczy od 8 klasy bo rozmiar mi się nie zmienia jedynie tyci w ciąży

Naprawdę twarda z niej sztuka

ech masz ciężko jak nie ms Twojego męża. Oby córcia była wyrozumiała jak wyjedzie w końcu mogłaby być jakaś Solidarność kobieca

Nasz poszedł wczoraj późno spać o 22 i pospał do trzeciej i pobudka na mleko, już usypiał ale coś mu przeszkadzało I się zaczęło darcie, nie wiem albo zęby bo lekarz mówił ze ostro górne się pakują albo kaszel, podałam camilie ale zero skutku poszłam zrobić inhalacje i się uspokoił i poszedł spać

po 4
A miałam się podzielić wiedzą od alergologa, więc wczoraj byłam bo pediatra do którego chodzimy prywatnie w związku z naszą infekcję jest też alergologiem.
Więc pytam go jak to z tym nabiałem i zamiennikami typu jogurty kokosowe itp . Powiedział ,że skoro dajemy mleko neocate a to jest bardzo dobre mleko to do roku się wstrzymać bo jak się je chleb z masłem to po co jeszcze chleb ze smalcem

Teraz mamy jeszcze tą wizytę 6 grudnia ale powiem Ci szczerze, że ja już się zaczęłam zastanawiać czy wogole tam iść .