Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oczywiście mogłabym spróbować. Tobie pomógł? Miałaś tylko za wysokie NK czy coś jeszcze? Ile miałaś %Rozumiem. No tak komus trzeba zaufać. Może spróbuj teraz z encortonem?
Oczywiście mogłabym spróbować. Tobie pomógł? Miałaś tylko za wysokie NK czy coś jeszcze? Ile miałaś %
Rozumiem, cieszę się u Ciebie podziałało.Ja miałam prawie 18. Dostałam od razu encorton 10 i potem stopniowo schodziłam z dawki. Co prawda też nie zbadalam poziomu w trakcie brania, ale obecnie jestem 33+6 i jest wszystko ok.
Ja na mutacje i podejrzenie aps biorę jeszcze acard, heparynę. Do połowy ciąży też metfotmine brałam. Więc w sumie caly zestaw![]()
Rozumiem, cieszę się u Ciebie podziałało.A jaki lekarz przepisał Ci encorton? Ginekolog?
Jaka dawkę metforminę brałaś i jak schodziłas z niej?Ja miałam prawie 18. Dostałam od razu encorton 10 i potem stopniowo schodziłam z dawki. Co prawda też nie zbadalam poziomu w trakcie brania, ale obecnie jestem 33+6 i jest wszystko ok.
Ja na mutacje i podejrzenie aps biorę jeszcze acard, heparynę. Do połowy ciąży też metfotmine brałam. Więc w sumie caly zestaw![]()
Jaka dawkę metforminę brałaś i jak schodziłam z niej?
Damy radęJest mocTrzymam za nas kciuki, ja tez bym chciała zrzucić 3-5 kg