reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Nockę mieliśmy spokojną :tak:
Od 23.00 do 2.00 spała z nami a potem po karmieniu małż przeniósł ją do łóżeczka i spała grzecznie do 9.25
fajnie, że Amanda tak ładnie nocki przesypia:tak:Szymek ostatnio cały czas by jadł:dry::dry:;-);-)

no Madźka nie popisałaś się wczoraj;-);-);-);-)
nom wypaliłam się:sorry2::-D:-D obiecujęe poprawę i powrót do formy:blink::blink:

. Wczoraj bylam na zakupach i ubrałam już Natalkę do komunii - ma wszystko od stóp do głow;-):tak: wyglada ślicznie:-). Jeszcze tylko ja i Kuba.
Widziałam wczoraj garnitur na Kubę ale cena mnie powaliła 155zl:szok: i nie kupiłam:no:.
W sobotę znów lecę na miasto.
Ech ależ mam załatwiania przed tą komunią, a jeszcze za 2 tyg wesele:baffled:
No to miałaś Iwona wydatków a z tego co piszesz to jeszcze nie koniec :dry:

A ja własnie zrobiłam wstępny kosztorys mojej kuchni i sie za głowę złapałam:szok: Chyba będę musiała iść pod latarnie żeby to ząkuchnię zrobić:-D MAsakra...
Małagosiunia a chcecie kupić gotową z tego co pamiętam :dry: Może zastanów się czy taniej nie wyjdzie zrobienie zabudowy kuchennej pod zamówienie. Mója tata ma firmę, która zajmuje się takimi rzeczami i szczerze mówiąc wszyscy teraz robią meble na zamówienie bo wychodzą mniejsze koszty no i sama możesz sobie zaprojektować rozkład i ilość szafek a nie dostosowywać się do gotowca:tak::tak:

Sikoreczka Twój stylista to musi być gość:rofl2::rofl2::-D:-Dboski imidż Ptaszyno

Inna sesja z modelka jak zwykle urocza :tak:;-)zakupy śliczniutkie. zwłaszcza sandałki:-)
Agatka, mężowi jakiś meczyk włączysz albo robotę w kuchni wynajdziesz a Ty dzisiaj szalejesz koffana na domówkach;-):-D

U

Ja tez uwielbia przecierki owocowe dla dzieci:zawstydzona/y:;-)
Mój męż też wciąga i zawsze pyta czy Szymek czasem nie dojadł czegoś:dry::-D

a ja dzisiaj robię pomidorówkę :tak::laugh2:
u mnie dzisiaj gulasz z kluskami lanymi dla męża i krupnik dla nas:sorry2:

Zmykam na spacer z Tygryskiem :happy::happy: do potem mamuski:-p

reklama
Cześć:-( Znowu dół. Cholera czy ja wymagam za dużo od M żeby chociaż porozmawiał ze mną w ciągu dnia 15 min? Czy to źle że chcę miłości,że chcę czuć że mam w nim oparcie? Tak mi źle,a on tylko stwierdził dzisiaj że ja to chciałabym żeby był leniemi nic nie robił tylko siedział ze mną. Ale przecież to że jesteśmy w jednym pomieszczeniu to nie oznacza że jesteśmy razem. Nie pamiętam kiedy rozmawialiśmy o normalnych sprawach kiedy mnie przytulił:-:)-:)-( siedzę sobie i ryczę. nie mam sił,przerasta mnie to i tyle... Robi wszystko by nie być ze mną i dzieckiem-przeciez to ja jestem od tego by z nim siedzieć... Od tego jest baba... W takich chwilach go nienawidzę-a mówi że zależy mu...
Stwierdził nawet żebym sobie znalazła innego który ze mną wytrzyma...:-:)-:)-(

DÓŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No to miałaś Iwona wydatków a z tego co piszesz to jeszcze nie koniec :dry:
Oj kochana i to dopiero początek. Jeszcze muszę w restauracji zapłacić, ciasto i tort zamówić, w kościele na kwiaty - ubranie kościoła zapłacić, ciuchy dla mnie i Kuby...ech wydatków od groma:no:.

No nic dziewczęta ja spadam po Natalkę do szkoły. Przyjdziemy to zjemy obiad i czekam na siostrę - przyjeżdża dziś do mnie - poplotkujemy:tak:

Cześć:-( Znowu dół. Cholera czy ja wymagam za dużo od M żeby chociaż porozmawiał ze mną w ciągu dnia 15 min? Czy to źle że chcę miłości,że chcę czuć że mam w nim oparcie? Tak mi źle,a on tylko stwierdził dzisiaj że ja to chciałabym żeby był leniemi nic nie robił tylko siedział ze mną. Ale przecież to że jesteśmy w jednym pomieszczeniu to nie oznacza że jesteśmy razem. Nie pamiętam kiedy rozmawialiśmy o normalnych sprawach kiedy mnie przytulił:-:)-:)-( siedzę sobie i ryczę. nie mam sił,przerasta mnie to i tyle... Robi wszystko by nie być ze mną i dzieckiem-przeciez to ja jestem od tego by z nim siedzieć... Od tego jest baba... W takich chwilach go nienawidzę-a mówi że zależy mu...
Stwierdził nawet żebym sobie znalazła innego który ze mną wytrzyma...:-:)-:)-(

DÓŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
iiwka tulę Cię mocno :tak: Po deszczu zawsze wychodzi słońce :)
Może go sytuacja za bardzo przytłacza że musi iść do wojska ale nie chce tego okazywać że mu ciężko sie z Wami rozstawać.....

Bodzinko też o tym myślałam,kurcze jaki z niego ciężki materiał na męża!!!!!!!!!!! Naprawdę ciężko z nim wytrzymać i nie tylko ja to mówię.
Chyba ja nie umię z nim porozmawiać. On ma wpojone to że baba nie ma do niczego prawa i tyle. A jak się otworzy to już nie będzie facetem...
Najgorsze jest to że ja nie chcę tak żyć... Zaczynam myśleć o rozstaniu... nie chce.... To takie trudne.... :-:)-:)-(

Iiwka tulaskin pewnie też przeżywa,że Was niedługo zosatwi.Tylko facet zamiast o tym gadać to się zamyka w sobi udaje,że wszystko jest dobrze.
Bodzia trafiła w sedno:tak::tak:mimo wszystko ja spróbowałabym go namówic do rozmowy - może jakaś kolacja przy świecach jak położycie Małego? Żebyście mogli w spokoju porozmawiać o waszych obawach, oczekiwaniach itp.dobrze będzie;-)
Iwona no kurcze nie zazdroszę Ci :no:

reklama
Do góry