fajnie, że Amanda tak ładnie nocki przesypiaNockę mieliśmy spokojną![]()
Od 23.00 do 2.00 spała z nami a potem po karmieniu małż przeniósł ją do łóżeczka i spała grzecznie do 9.25
Szymek ostatnio cały czas by jadł
;-);-)nom wypaliłam sięno Madźka nie popisałaś się wczoraj;-);-);-);-)

obiecujęe poprawę i powrót do formy

No to miałaś Iwona wydatków a z tego co piszesz to jeszcze nie koniec. Wczoraj bylam na zakupach i ubrałam już Natalkę do komunii - ma wszystko od stóp do głow;-)wyglada ślicznie:-). Jeszcze tylko ja i Kuba.
Widziałam wczoraj garnitur na Kubę ale cena mnie powaliła 155zli nie kupiłam
.
W sobotę znów lecę na miasto.
Ech ależ mam załatwiania przed tą komunią, a jeszcze za 2 tyg wesele![]()

Małagosiunia a chcecie kupić gotową z tego co pamiętamA ja własnie zrobiłam wstępny kosztorys mojej kuchni i sie za głowę złapałamChyba będę musiała iść pod latarnie żeby to ząkuchnię zrobić
MAsakra...
Może zastanów się czy taniej nie wyjdzie zrobienie zabudowy kuchennej pod zamówienie. Mója tata ma firmę, która zajmuje się takimi rzeczami i szczerze mówiąc wszyscy teraz robią meble na zamówienie bo wychodzą mniejsze koszty no i sama możesz sobie zaprojektować rozkład i ilość szafek a nie dostosowywać się do gotowca

Sikoreczka Twój stylista to musi być gość

boski imidż PtaszynoInna sesja z modelka jak zwykle urocza
;-)zakupy śliczniutkie. zwłaszcza sandałki:-)Agatka, mężowi jakiś meczyk włączysz albo robotę w kuchni wynajdziesz a Ty dzisiaj szalejesz koffana na domówkach;-)

Mój męż też wciąga i zawsze pyta czy Szymek czasem nie dojadł czegośU
Ja tez uwielbia przecierki owocowe dla dzieci;-)

u mnie dzisiaj gulasz z kluskami lanymi dla męża i krupnik dla nasa ja dzisiaj robię pomidorówkę![]()

Zmykam na spacer z Tygryskiem

do potem mamuski
i nie kupiłam
.
;-)