reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Komedia fantstyczna, w stylu Harrego, Gwiezdnego Pyłu.Pisze się to chyba "Niania McPhee".Skończyłam i poryczałam się jak bóbr:sorry2:Moja psycholog ma racje..Strasznie wrażliwa jestem chyba.Prawie na każdym filmie rycze

reklama
Komedia fantstyczna, w stylu Harrego, Gwiezdnego Pyłu.Pisze się to chyba "Niania McPhee".Skończyłam i poryczałam się jak bóbr:sorry2:Moja psycholog ma racje..Strasznie wrażliwa jestem chyba.Prawie na każdym filmie rycze
bodzia ja też wyję na filmach a najgorsze są jakieś dramaty albo właśnie czuła nuta w filmach z dziećmi:dry:Ale swój rekord zaliczyłam na "The Foutain" 1,5 h ryczałam:-:)-(a jak wyszliśmy z kina to miałam cały kaptur od kurtki mokry . Ale film jest przepiękny.
Lolo ci na informatyka rośnie;-);-):-D

wróciliśmy ze spacerku i teraz bedziemy obiadkować:tak:jak Bóg da to dziecię uda mi się zaśpić po obiedzie i będę mogła do roboty ruszyć - łazienka i kuchnia czekają:dry::angry::angry:
36_19_5.gif

Madzka to ja tak na "Szeregowcu Rayanie".Nikt w kinie nie płakał a ja łkałam jak dziecko, zanosiłam się..Koleżnka, zktóra byłam stwierdziła,że nigdy więcej ze mną nie pojdzie.A nie miałam nic do nosa.
Ja ogladam komedie romantyczne i zaraz wyciągam....LODY:-D
Lolo śpi a ja się relaksuje .....
Agatka film jest bardzo fajny.No i wrażliwym nie jest być żle..Zazwyczaj:-p;-)

Nawet nie wiedziałam że my tam mamy tyleeeeee przepisów:szok:

Ja zbieram sie do pracy na chwilke,mam nadzieje,że uda sie mi później zajrzeć a jak nie to spróbuje starego zabłamucić i zająć dziisaj wieczorem komputer na imprezke:-)

Madzka to ja tak na "Szeregowcu Rayanie".Nikt w kinie nie płakał a ja łkałam jak dziecko, zanosiłam się..Koleżnka, zktóra byłam stwierdziła,że nigdy więcej ze mną nie pojdzie.A nie miałam nic do nosa.
Ja ogladam komedie romantyczne i zaraz wyciągam....LODY:-D
Lolo śpi a ja się relaksuje .....
Agatka film jest bardzo fajny.No i wrażliwym nie jest być żle..Zazwyczaj:-p;-)

Ja nie bardzo lubie takie opowieści w stylu Harrego Potera. Dobry romans albo komedia to jest coś dla mnie, coś kompletnie bezstresowego.

reklama
Sikorka
17.gif
jestes niezastąpiona
39.gif
63.gif
Potwierdzam:-D:-D:-D

Ja nie bardzo lubie takie opowieści w stylu Harrego Potera. Dobry romans albo komedia to jest coś dla mnie, coś kompletnie bezstresowego.
To brdziej jest jak Mary Popinns tylko więcej magii.No i gar tam Colin Firth....Mmmmmm Taki smakołyk..Najbardziaj go lubie jako Pana Darcy w "Dumie i uprzedzeniu".

Do góry