reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
kocham króliki 😍te lampki na łańcuchu mi się podobają chyba zrobię po drugiej stronie 😂
kącik extra 🥰
mój niestety balonów się boi odrazu jest płacz nie wiem o co kaman🤷🏻‍♀️
A to Nelka uwielbia balony haha, zawsze je gryzie i szarpie 😅 oczywiście dmucham je by były miękkie i nie wystraszyła się jak pękną 😁

ee to nie narzekaj 😂 no właśnie nie kumam z nami są to ciągle problem tatuś dostanie na dzień i nie ma problemów 🤷🏻‍♀️
ale widzę że ma już dosyć bo mamy cały dzień tylko tata tata 😂😂😂 ale mam bekę
ja w pasiek do fryzjera chyba obetne do ramion 🙄 a Ty jak ściełas?
Tylko końcówki bo spowrotem zapuszczam. Chcę mieć tak jak do ślubu miałam długie włosy 😃 Byłam na odświeżeniu farby

Ostatnia edycja:
@karoo-kp z czym podajesz skyr?
Sam 🙈
No nie do końca. Ale jest nałożony osobno. A obok na przykład dwie ćwiartki pomidora bez skórki, frytki z batata (młoda bardzo lubi), mogą być owoce, ziemniak gotowany na parze. I moja często sobie to wszystko miesza, macza pomidora czy co tam innego ma na talerzu. Ze dwa razy posypałam go amarantusem ekspandowanym i koperkiem (nie w tym samym czasie)

A to Nelka uwielbia balony haha, zawsze je gryzie i szarpie 😅 oczywiście dmucham je by były miękkie i nie wystraszyła się jak pękną 😁
znowu zazdro mówiłam prawdziwa Włoszka niczego się nie boi 😍😂 ja nie wiem roczek bez balonów 🙄
neurolog powiedziała że to normalne bardzo dużo dzieci się boi i kiedyś mu przejdzie 🤷🏻‍♀️

z tym opłatkiem to bym jednak uważała 😬mojego brata syn 14 ms i się mało się zadławił wszyscy zamiastst się dzielić i życzenia składać to ratowali dziecko a potem wszyscy jak na szpilkach siedzieli czy wszystko z nim ok
nie neguje pisze tylko ku przestrodze 🤪
Dzieki za przestroge, chociaż w sumie napisałam o opłatku pol zartem-pol serio, ale dobrze że mnie uczulasz na to, bo na pewno kazdy bedzie podtykał małemu przy zyczeniach, a to sie latwo przykleja do podniebienia 🤔

reklama
Też piękne 😍 ale ładne te uszyte balony 😍 Gdybym miała taki talent i umiała takie rzeczy robić to bym je robiła na zamówienie i otworzyła swój biznes 😁 teraz coś takiego jest popularne i fajnie idzie na tym zarobić 😁 a jak je uszylaś ?
Powycinalam kawalki filcu wedlug szablonu, zeby byly takie same-takie listki-i zszywalam biała zwykla nitką. Szwy widac przy blizszym spojrzeniu, nie ukrywalam ich, bo wyznaje zasade ze jesli czegos nie potrafi sie zrobic w linii prostej/ukryć/itd. to trzeba celowo zrobic krzywo/widocznie, zeby zamiast "coś jej tu nie pykło" mowiono "artysta tak chcial" 😂 do srodka napchalam kulke silikonową, koszyczek tez przyszylam, to po prostu rulon z filcu.

Do góry