G
gość _199
Gość
Ja idę w styczniu, spoko sprawa, ale oczywiście prywatnieBylas u lekarza po skierowanie do fizjo?
Mi się nie rozeszło tylko otworzyła rana, szwy jakby puściły.Ja też nie miałam problemów ani żeby coś się rozeszło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ja idę w styczniu, spoko sprawa, ale oczywiście prywatnieBylas u lekarza po skierowanie do fizjo?
Mi się nie rozeszło tylko otworzyła rana, szwy jakby puściły.Ja też nie miałam problemów ani żeby coś się rozeszło
Ja też prywatnie chodzę. Mi lekarka kazała czekać więc pewnie i tak by mi skierowania nie dałaJa idę w styczniu, spoko sprawa, ale oczywiście prywatnie
Mi się nie rozeszło tylko otworzyła rana, szwy jakby puściły.
A na co kazała ci czekać ? Ja nie wiem czy fizjo uroginekologiczny w ogóle funkcjonuje na NFZJa też prywatnie chodzę. Mi lekarka kazała czekać więc pewnie i tak by mi skierowania nie dała![]()
Nie bo u nas problem jest teraz w przychodni nie ma lekarzy przyjmuje tylko1lekarz na chorych i taka lipa jest a terminy zawalone są dopiero gdzieś termin na luty jestBylas u lekarza po skierowanie do fizjo?
My mówimy o fizjo dla dzieci. Bo Marta mowila ze Kuba nie siada, a już ma 10 msc więc raczej powinna się wybrać z nim do fizjoA na co kazała ci czekać ? Ja nie wiem czy fizjo uroginekologiczny w ogóle funkcjonuje na NFZ
I dobrze, że poszlas z Ida. Zobacz jakie postępy robi, także superJa też prywatnie chodzę. Mi lekarka kazała czekać więc pewnie i tak by mi skierowania nie dała![]()
Zobacz załącznik 1347169
Jakie to prawdziwe