Evela.6
Fanka BB :)
Kurde ale dawno mnie tu nie bylo!
nawet nie probuje nadrobic zaleglosci ale widzialam duzo nowych osob !
Ja sie troche podnioslam, zyje , wrocilam na silownie, ciesze sie normalnoscia i chwilowo odpoczywam od tematu bo nic sie nie dzieje ale stesknilam sie za tym forum, za Wami sie stesknilam!
W styczniu zaczynam szczepienia limfocytami wiec wstepnie transfer najszybciej kolo maja / czerwca takze mam jeszcze mnostow czasu, co jeszcze miesiac temu strasznie mnie dolowalo bo presja czasu jest okropna ale przeciez nie przyspiesze tego
Co u Was dziewczyny ? nowe brzuszki ciazowe na pokladzie ? ciezarne nasze - jak sie kulacie ? @Caro♤♤♤♤ @mala_Mi 80 dzialacie ? @fredka84 jestes juz mega gruba ? @kate_p7  jak tam Twoje dzieciaczki ?
 @kate_p7  jak tam Twoje dzieciaczki ?   

nawet nie probuje nadrobic zaleglosci ale widzialam duzo nowych osob !
Ja sie troche podnioslam, zyje , wrocilam na silownie, ciesze sie normalnoscia i chwilowo odpoczywam od tematu bo nic sie nie dzieje ale stesknilam sie za tym forum, za Wami sie stesknilam!
W styczniu zaczynam szczepienia limfocytami wiec wstepnie transfer najszybciej kolo maja / czerwca takze mam jeszcze mnostow czasu, co jeszcze miesiac temu strasznie mnie dolowalo bo presja czasu jest okropna ale przeciez nie przyspiesze tego

Co u Was dziewczyny ? nowe brzuszki ciazowe na pokladzie ? ciezarne nasze - jak sie kulacie ? @Caro♤♤♤♤ @mala_Mi 80 dzialacie ? @fredka84 jestes juz mega gruba ?

chyba ma to po mężu
chyba ma to po mężu A tak serio to problemy dnia codziennego. Janinka ma wadę serduszka mamy nadzieje, ze się dziura zamknie z czasem. No, chyba, ze objawy będą widoczne tej wady to wracamy do kardio. Obie na rehaby chodzą bo wcześniaki. Chociaż mimo, ze 2 miechy przed czasem się urodziły i moim zdaniem idą jak większość dzieci to mają co do nich jakieś wysokie wymagania
A tak serio to problemy dnia codziennego. Janinka ma wadę serduszka mamy nadzieje, ze się dziura zamknie z czasem. No, chyba, ze objawy będą widoczne tej wady to wracamy do kardio. Obie na rehaby chodzą bo wcześniaki. Chociaż mimo, ze 2 miechy przed czasem się urodziły i moim zdaniem idą jak większość dzieci to mają co do nich jakieś wysokie wymagania  Przy synu nikt tak się nie spinał… A syn to rośnie mały terrorysta. Ostatnio powiedział Pani, ze jak nie będzie jak on chce to przyjedzie Tata i ją zwolni
Przy synu nikt tak się nie spinał… A syn to rośnie mały terrorysta. Ostatnio powiedział Pani, ze jak nie będzie jak on chce to przyjedzie Tata i ją zwolni 

I nauczy tego samego dziewczyny ! Nie masz nudy kobieto !Ale pamietaj - za 18 lat jak wyjda z domu , bedziesz miala spokoj- szybko zleci
   I nauczy tego samego dziewczyny ! Nie masz nudy kobieto !Ale pamietaj - za 18 lat jak wyjda z domu , bedziesz miala spokoj- szybko zleci  spokojnie kochana!
 spokojnie kochana!