reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Aluśka na razie damy sobie spokój.Nie będe dzieciątka dodatkowo stresować.Teraz spał to ja porzesadzałam kwiatki.Moja prabacia ma takie porzekadło"Jak przesadzasz kwiiatki jesienią to je prosisz żeby rosły a jak wiosną to im każesz".
Bodzia masz rację, to mogło by Go dodatkowo zestresować.:-( niech się bidulek jeszcze nacieszy cysiem:tak::tak:

Pochwalimy się piaskowym obrazkiem:
12344013098.jpg
śliczny obrazek:tak:;-):-)
A to parę fotek z wczoraj, później może jeszcze jakies dorzucę:

Słodka ta Twoja córunia i jak widzę niezła rozbujnica:laugh2::laugh2::laugh2:
My się bajkujemy, bo Lolinek taki słaby,że nawet mu się bawic nie chce.
Wiecie najgorsze było jak on wymiotował a ja nie umiałam mu ani pomóc ani wytłumaczyć co się dzieje.A on taki biedny przestraszony był:-:)-:)-(
A z pozytywów to dzis mija 5 latek od poznania Małegożonka:sorry2::sorry2::sorry2:
Bodzia gratulaski... 5lat to kawał czasu:tak:

A to fotki z cyklu : Martyna wyżywa się artystycznie ;-)

och jak wiosną zapachniało....:laugh2::laugh2::laugh2::-D
Madźka foteczki super :tak: Szymcio prezentuje się rewelacyjnie w obydwu wersjach :laugh2::tak:;-)

reklama
Inna tak to z chłopami jest nie przejmuj się:-)
A ja zjadłam właśnie cąłe opakowanie koreczków śledziowych i jeszcze 2 rolmopsy sobie wyjęłam zaraz wciągnę:-) Dobrze że M nie ma bo by mówił że w ciąży jestem hihi

sorry juu zarezerwowany dla Martynki Bodzinki;-);-):-D:-D
czy tu sa jakie wolne panny i kawalerowie...nawet tacy co sa dopiero w planach? ;-) :-D:-D:-D:-D
Biedak się pewnie boi,że mu niedobra mam znwu zechce zabrac to pilnuje:tak:
Madry syniu...madry!!

U nas kwiatki nie przeżyły - nasza psinka je zadeptała. A to są kffiatuszki ze skalniaka teściówki

No tak myslalam ze to nie Twoj skalniak ;-):-p:-p:-p:-p
A te golebie to chyba niepredko beda....a ja juz glodna...hmmmm
Kubie zeby ida ...taki marudny. A zeby bylo smiesznie to jak zawsze wygladamy zebow na gorze a tu juz trojka dolna lewa duuuza...hie hie

Byłyśmy sobie z 2,5 godzinki na spacerku :tak:jest dosyć ładnie.... słoneczko świeci ale czasem zawieje chłodny wiaterek :-(
Wybrałam się bez czapki bo stwierdziłam że skoro tak ciepło to po co..... a teraz od godziny głowa mnie boli...przy skroniach i nad oczami :-(... masakra:no:
do tego muszę czekać jeszcze ponad godzinę aż małż wróci z pracy i pójdzie do apteki po apap :-(

hej wma
My po obiedzie,,synio dojada
sliczne foty wasze,cude dzieciaczki sa,,,takie slicnzosci,,ze az ach,,hi

Moj m pojechal do fryca i naprawiac auto,bedzie wieczorem,a w nocy wyjeżdża za granice,po samochod dla siebie...

Inna tak to z chłopami jest nie przejmuj się:-)
A ja zjadłam właśnie cąłe opakowanie koreczków śledziowych i jeszcze 2 rolmopsy sobie wyjęłam zaraz wciągnę:-) Dobrze że M nie ma bo by mówił że w ciąży jestem hihi
:rofl2::-D:-D:-D:-D
Inna męża olać bo mu przejdzie a Ty tylko nerwa tracisz:tak::tak:
Megusek wszystkie dzieciaki tu już daaawano poswatane a Bodzi Lolek to nawet harem ma przyznany:-):-D:-D Moja nienarodzona emilka jeszcze panienka:sorry2::-D;-)

Gdzie ta Marta????Młody śpi a ja ide nalesniki na krokiety smazyć

Aluśka zdrówka, może tylko zatoki Cię pobolewają albo głowa tak ogólnie bociśnienie dzisiaj mordrcze:angry::dry::dry:mnie lekazr panadol tylko pozwoli na ból brać przy karmieniu...

Aluśka bidna.Zrówka.
Madzka mnie lekarz tyż tylko apap pozwolił barc bo podobno najsłabszyy...Ech co lekarz to co innego gada.No i badz tu człowieczku mądry:rofl2::rofl2:
No wywale tą klawiature:crazy:Odbija mi i pożera literki:wściekła/y::wściekła/y:
Inna ja myśle,że córka Jacka zrobi wszystko żebyś jej nie lubiła....Szczególni,że z tego co pamiętam ma 10 lat a to trudny wiek...

reklama
Witojcie!
My po lekarzu. Strasznie zmokłam, bo lało okrutnie:angry: Madzia dostała niestety antybiotyk:dry: Pani doktor powiedziała że jej da, bo w ten sposób to się będziemy leczyc do zimy:baffled: No mam nadzieję że wreszcie nam się skończy. W środę do kontroli.
Madżka śliczności:tak:
Inna aż wiosną zapachniało:-D
Aluśka na zatoki trzeba niestety bardzo uważac. Niby ładna pogoda, a widzisz:dry:

Do góry