reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Cześć dziewczyny, aaaaaaaaale dawno mnie tu nie było. Mam do nadrobienia ponad 400 stron, chyba odpuszczę. Jak tam wasze maluszki? Chodzą już ? Czy jeszcze raczkujemy
U nas raczkowanie, bardzo ładne i prawidłowe fizjoterapeutycznie (jest takie słowo?), stanie przy meblach i chodzenie przy nich bokiem, stanie bez trzymanki i ewidentna chęć chodzenia, ale mały jeszcze nie rozgryzł jak podnieść stopy i się nie wypieprzyć na twarz 😅
I fascynacja chlebem oraz wszelkim pieczywem (któraś z Was pisała o bułkach, macham doń serdecznie 😂).

Za to gestykulacje Tomek nadal ma w poważaniu, rośnie drugi aspołeczniak jak matka 😅 aczkolwiek wszystkie dzieci całuje i robi cacy. Buziaki na mokro z otwartą buzią, a cacy z taką siłą, że mylnie można z próbą pobicia pomylić, ale zawsze coś 😅 ale zabaw więcej małpuje i to mnie uspokaja co do jego rozwoju łepetynki.

Cześć dziewczyny, aaaaaaaaale dawno mnie tu nie było. Mam do nadrobienia ponad 400 stron, chyba odpuszczę. Jak tam wasze maluszki? Chodzą już ? Czy jeszcze raczkujemy
Cześć! Kopę lat minęło 😜 nie zostawiaj już nas na tak długo. Co u Was słychać? Moja raczkuje, staje, chodzi przy meblach. Raz stanęła sama, ale matka spanikowała i już nie staje 🙈🙈
Pojutrze 10 miesięcy i Marcelina nie ma nadal ani jednego zęba, została jedna sierota, bo nawet @Lipaaa mówiła, że u nich już jest ząbek 🤣🤣

Cześć! Kopę lat minęło 😜 nie zostawiaj już nas na tak długo. Co u Was słychać? Moja raczkuje, staje, chodzi przy meblach. Raz stanęła sama, ale matka spanikowała i już nie staje 🙈🙈
Pojutrze 10 miesięcy i Marcelina nie ma nadal ani jednego zęba, została jedna sierota, bo nawet @Lipaaa mówiła, że u nich już jest ząbek 🤣🤣
Yyy karoo-kp pochwalę się, mamy już trzy 😎 😅

Karoo-kp, trzymaj Kochana rękę na pulsie z Jagodą.
Córka mojej dobrej koleżanki równo miesiąc popełniła samobójstwo ( pocięła nadgarstki).
Była leczona 1,5 roku, nawet leki dostawała. Silna depresja, miała 15 lat 😭😭😭
Mary to blisko Ciebie w Przyłękach.

Karoo-kp, trzymaj Kochana rękę na pulsie z Jagodą.
Córka mojej dobrej koleżanki równo miesiąc popełniła samobójstwo ( pocięła nadgarstki).
Była leczona 1,5 roku, nawet leki dostawała. Silna depresja, miała 15 lat 😭😭😭
Mary to blisko Ciebie w Przyłękach.
Tak młoda osoba..
2 dni temu czytałam właśnie o depresji wśród młodzieży, bardzo smutny reportaż, ale mówiący niestety prawdę o dzisiejszych czasach, o tym że zbyt wiele wymagamy od dzieci, one nie są w stanie sprostać naszym wymaganiom, oraz inne również problemy które popychają młodzież do samobójstwa. Płakałam gdy to czytałam.

reklama
Tak młoda osoba..
2 dni temu czytałam właśnie o depresji wśród młodzieży, bardzo smutny reportaż, ale mówiący niestety prawdę o dzisiejszych czasach, o tym że zbyt wiele wymagamy od dzieci, one nie są w stanie sprostać naszym wymaganiom, oraz inne również problemy które popychają młodzież do samobójstwa. Płakałam gdy to czytałam.
to prawda ale tylko po części, niektórzy nic nie wymagają nie interesują się i też są samobójstwa🙄 ważne jest chyba też środowisko dookoła które stworzymy dzieciom damy warunki do stworzenia bo Duży wpływ na wychowanie niestety w dzisiejszych czasach ma społeczeństwo, internet. Rodzice są w pracy. Ostatnio bardzo modni YouTubersi rany jakim językiem ci ludzie mówią🙄 to jest straszne a potem dzieci to oglądają idą z telefonami ze szkoły oglądają np. jakąś grę jak przejść i dosłownie słowo w słowo powtarzają przechodząc tą grę wygląda to strasznie 🥶 poziom sięga dna 😭

Do góry