reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

reklama
... :-(nie jestem w ciąży :no2: ...

Główka do góry, może było za wcześnie na teścik, zwłaszcza że zrobiłaś po południu? A jak nie, to może uda się następnym razem :sorry2:

Jak uważacie, można chodzic na basen w czasie ciąży?:zawstydzona/y: Jak zwykle mam smieszne pytania..:zawstydzona/y:ale przyszło mi ono do głowy dziś bo bylam na basenie,uwielbiam to.

mi babeczka ze szkoły rodzenia bardzo polecała :tak:

Marzenixx nie załamuj się, uda się następnym razem:tak: Kurczę ja swój teścik będę mogła zrobic dopiero 8 maja:-( Wiecie, mój brat (najstarszy) przyleciał na parę dni do Polski i przywiózł nam ubranka,są takie śliczne:happy:I jak zaczynam myślec o fasolce to zaraz te ubranka segreguje,układam.Od razu robi sie lepiej jak wiem,że to wszystko jest dzidzi:tak:.Aha! Gratulacje jeszcze raz Lunia:)

Dzięki kochana! Ja muszę przyznać, że coraz częściej mam ochotę kupować ubranka dla maleństwa. Ale niestety muszę jeszcze poczekać bo podobno nie powinno się kupować tak wcześnie, takie głupie przesądy. Ostatnio nawet ciążowe ubrania oglądałam i wózki, i łóżeczka dla dzidziusia:tak:Normalnie masakra.

co do basenu to słyszłam ze jest bardzo dobrym sposobem zamiast gimnastyki jakies w ciazy i wcale nie przeszkadza jest bardzo polecany przez połozne tylko nie mozna sie forsowac

Dziewczynki pomuzcie wiecie co jestem stara wyga na tym foru ze tak powiem ale do tej pory nie umie utworzyc multi cytatu jak wy to robicie prosze o szczegółowa instrukcje krok po kroku

reklama
Do góry